( hajbazer | 2021. 04. 20., k – 23:03 )

Mas kerdes, hogy nagyon ritka esetekben es korulmenyek kozott kapcsolnam be.

Ezzel két dolgot állítottál. Az egyik, hogy hajlandó vagy túlárazott autó vásárlásával fizetni, hogy kísérleti nyúl lehess. A másik, hogy azért annyira nem akarsz kísérleti nyúl lenni, inkább csak az esetek kis százalékában. Amivel igazából értelmét veszítette a kísérleti technológia tesztelése, mint olyan, hiszen nincs igazán tesztelve.

Nyilván jó okod van arra, hogy keveset használd az önvezető funkciót. A Teslabuziskodásod ellenére, te is jól tudod, hogy nem kiforrott. Tehát, ha a Tesla tudatosabb, a kísérleti nyúl mivoltukat felfogni képes sofőröknek ad el a Tesla, azzal nem igazán éri el a célját, hogy ingyentesztelők legyenek a túlárazott autóikért fizető vásárlói. Inkább eladják a kevésbé tudatosabb, kísérleti nyúl mivoltukat felfogni képtelen rétegeknek, utána meg rájuk lőcsölik a felelősséget. Aminek néha az a vége, ami most történt.

Azt pedig teljesen felesleges ecsetelned, hogy a Teslának miért nincs™ ebben felelőssége. Ha más miatt nincs is, az önvezetős marketingje miatt biztosan van.