( gergov | 2020. 11. 18., sze – 08:03 )

Csak mert kérted:

evone linkje egyszerű "bizonyíték", nem fanboykodás. Nincs értelme vitatkozni vele, ami jó, az jó. Tudvét. Az, hogy senki nem kezdte szétszedni bizonyítja, hogy nincsenek a topicban hardcore haterek.

Ellenben itt vagy te, aki megint érzelmi alapon kommentel. "Hát már 8 órája itt ez a csodát bemutató videó, hogy lehet, hogy senki nem jön ide imádatát kifejezni?!?!" Vagy azt várod, hogy mindenki, aki kételkedett nyilvánosan kérjen bocsánatot hitetlenségéért? Az talán még rosszabb...
Hasonló kategóriába esik még, amikor egy "applegate" cikk alá bekommenteled, hogy bezzeg "Androidon/samsungnál is volt ilyen hiba, vagy még súlyosabb, arról miért nem írsz?". Pedig ott a döglött kutyát nem érdekli a konkurencia. Ha akarod, írd meg az összes !Apple bugot cikknek, amennyiben megfelelő minőségben készülnek, bizonyára kikerülnek hírként a főoldalra.
Vagy amikor hosszú kommenteken keresztül taglalod, hogy neked márpedig minden Apple terméked tökéletesen úgy működik, ahogyan szeretnéd. Akinek nem, az valamit rosszul csinál, de egy biztos: a készülékekben nincs hiba.
Vagy, hogy bárhol bármilyen nyilvánvalóan teljesen alaptalan, egyszeri saját tapasztalatra alapozott szubjektív vélemény alatt megjelensz, és ingyen marketingesként védelmedbe veszed a vállalatot.

Na, az ilyen megnyilvánulások vonzzák a "trollokat" meg a szerinted "apple hatereket". Azért kötnek beléd, mert szórakoztató.