( uid_21365 | 2020. 11. 14., szo – 23:58 )

Nem, még nem hallottam az illetőről, de most megnéztem a honlapját... nos, minden csak nem ergonomikus. Legalábbis nem az én böngészőmmel... De, azért el lehet rajta boldogulni. Találtam egy egész rakás cikket ami érdekesnek tűnik a címe alapján. Bár nem merném azt állítani hogy jelen pillanatban pontosan tudnám hogy mit tanít, de egyelőre - azaz „feltételesen” - azt kell mondjam, amit olvastam eddig tőle azzal egyetértek, azaz „méltónak találtatott” arra (hogy ilyen nagyképűen fogalmazzak...) hogy tovább olvassam. Ez a mondata különösen tetszik:

Hozzá kell tennem, itt arról beszélek, hogy az állati szövetek teljes spektrumához hozzá kell jutni – lásd belsőségek, kollagén

Ez ugyanis olyasmi amit legjobb tudomásom szerint NEM SOKAN MERNEK KIJELENTENI. Legalábbis a magyar szerzők, blogosok stb közül... Holott mély meggyőződésem, a carnivore diéta bár remek, de CSAK akkor nem veszélyes ha ezt a szabályt betartjuk!

Agyvelőt, nyelvet, májat régóta fogyasztok, kötőszövetet is ugye mert a disznófej füle jórészt az. De iszonyatos gondokban vagyok honnan szerezzek be gyomrot meg beleket... De, szerencsére épp a napokban rájöttem honnan kaphatok egész kecskét, épp csak a bőre van lenyúzva! A meglevő egyetlen nagy fagyasztóm mellé még rendeltem két másikat, jövő héten érkeznek... két hét múlva meg jön a kecske, sőt vélhetőleg nem is egy darab... Micsoda élvezet lesz!

Olyan cikket azonban nem találtam ettőla Lakatos úrtól ami a NYERS hús (illetve belsőségek) fogyasztásával foglalkozna. Elkerülte volna a figyelmemet? Ha tudsz ilyenről, linkeld már be ide nekem légyszíves!