( zeller | 2019. 03. 02., szo – 17:46 )

"Erre az okostelefonfelhasználók 90%-a nagyjából képtelen, ugyanis továbbra is digitális analfabétákról beszélünk" Ja. Tehát többszázmillió ember digitális analfabéta, csak te vagy helikopter.

Nem, nem az a lényeg, hogy "kerekítési hibával megoldhatnák", hanem az, hogy amire a felhasználók extrém kis töredékének (arányaiban kerekítési hibának talán elmegy a számuk) lenne csak elvi igénye (egészen addig, amíg meg nem csinálnák, mert akkor jönne a "deezbonyolultbloatware"), arra nem költenek. Megismétlem, hátha felfogod: fölösleges dologra nem költenek.

A G+-t nem tudom, mennyire használtad (gondolom semenyire, mert fújgoogle, meg ugye fúj újabb böngészők), de azon kívül, hogy a "közösségi média" illetve "kapcsolati háló" meg "tartalommegosztás" nem sok köze volt a FB által kitalált dolgokhoz. Egyébként meg ha valami olyat csináltak volna, ami a FB majmolása lett volna, az az USA jogi környezetében fájdalmas következményekkel járt volna.

Mégegyszer megkérdezem tőled, hogy szerinted a Google számára milyen kézzelfogható előnye lenne x emberórát beletolni a levelezőkliens szétskinezhetőségébe? A te véleményedre vagyok kíváncsi, ne másokra mutogass.
Az is érdekes, hogy pont te jössz ilyenekkel, amikor az egyszerűség és a minimalista felületeket isteníted máskor...