( fdavid | 2018. 10. 22., h – 21:33 )

Kertem, hogy fejezd be a szemelyeskedest es a minositgetest. Meglehtosen meltatlan es kulturalatlan. Ha vannak erveid a pocskondiazas helyett, akkor mesled el, hogy miert ne kellene egy szabad verseny felugyelesere letehozott hatosagnak buntetnie az arukapcsolast. Pontosan azert avatkozott bele, mert ez a feladata. Tette a dolgat, helyesen. Miert is ertlemetlen a kerdes?

A G sajat dontese, hogy az andoridert nem ker penzt, raadasul open source alapokra epitette, tehat eleve csak a sajat hozzadott ertkeert kerhetne penzt. Azt egyebkent bizonyos keretek kozott megteheti, hat miert nem teszi? Pont azert mert az "ingyenesseggel" terjesztette el azt, ami az adatlopas eszkoze. Ezt nyilvan az EU is pontosan igy latja, ezert tiltottak meg neki hogy az ingyenessegen keresztul eroszakolja ra a "szolgaltatasait" a felhasznalokra. A platform elterjedtsege okan jelentos erofolenyben van es nyomast tud a gyartokra gyakorolni. Ha a piacon a nyomasgyakorlas eredmenyekepp dontoen G-s telefon van, akkor nyilvan ez egy karos arukapcsolas a fogyasztok es a szabad verseny szempotnjabol.

"Te itt ingyen vacsorázol,..."

Nem vacsorazom ingyen, hanem megoldom azt, hogy ne kelljen valami olyasmit hasznalnom, ami ellenkezik az elveimmel. Ha penzert adnak a lienageos-t vagy mas OS-t, ami fut a hardwaren, akkor megvennem. Ennyi. Megkerdeztelek, de nem valaszoltal, hogy mi az alternativa?

"... ami lehetővé tette neked, hogy telefon legyen a kezedben ..."

Na itt felrohogtem. Ne beszelj ekkora butasagot, hogy a G tette lehetove, hogy telefon legyen a kezemben. Magam is fejlesztettem annak idejen telefon firmwaret egy eleg nagy cegnek, szoval ez tenyleg nagyon vicces.