( locsemege | 2018. 08. 11., szo – 12:33 )

meg olyan intelligens emberekben mint akik ezen az oldalon vannak is eleri hogy ok nelkul rettegjenek a "migransoktol" WTF?!

Az neked nem elegendő tapasztalat, amit ez a horda Nyugaton művel? Biztos, hogy azt szeretnénk mi itt Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, mint ami Franciaországban történik, amikor egy rendőr kicsit erélyesebben szól egy drogos néger hülyegyerekre? Valóban úgy gondolod, hogy a kölni szilveszter története nettó kormánypropaganda? Más a kultúrájuk, másként viszonyulnak embertársaikhoz, a nőkhöz, különösképp, ha nincs valamiféle közös platform, mint amilyen a vallás. Jöhetsz egy arab vagy néger analfabétának szép liberális elvekkel, nem fogja a mondandódat történelmi, filozófiai kontextusba helyezni, hanem böfög egyet, jobb esetben röhögve félrelök majd, rosszabb esetben késsel érvel. Épp annyira, mint akik velünk élnek, s akiket mániákusan integrálni akartok a többségi társadalomba, csak ők nem akarják ezt. Úgy meg nem megy.

Nézd, én évekkel ezelőtt abszolút naivan egy néger fickónak próbáltam visszaadni egy elejtett SIM-kártyát az Astoriánál. Megvetéssel rám nézett, s annyit mondott, az nem kell neki. Akkor esett le, hogy nem elhagyta, hanem eldobta, arra a három lépésre nem volt képes, hogy a kukáig vigye. Érted, milyen megalázó? Segíteni próbálok neki, mert azt hiszem, elhagyta, a végén pedig nekem kell kidobnom a szemetét, mert nyilván nem dobtam vissza a járdára.

Ezek egész egyszerűen így működnek, ezzel a megvetéssel, mentalitással. Biztos vannak köztük jó arcok, de azok a törpe kisebbség.

Amúgy, ha nem kellene tartani tőlük, akkor is azt szeretném, hogy a buszon, metrón magyar szót halljak, ha rámosolygok egy nőre, s ő viszont, akkor szinte biztosra vehessem, hogy anyanyelvi szinten tudunk magyarul beszélgetni.

Ezek nekem fontos, nagyon fontos dolgok. Ha neked nem, annyira nem is baj, ha mész olyan helyre, ahol ezek a dolgok már nem így vannak, nem értékek.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE