( khiraly | 2018. 08. 10., p – 13:58 )

Azert az allam is tehet rola masszivan, hogy egy csomo gyerek nem szuletik meg.
Az egesz tamogatasi rendszer visszas. Alapvetoen a tamogatasok kimaxolasara van mindenki berendezdkedve.
Ezt sikerult meg identol megfejelnie az allamnak azzal,
hogy akit az allami intezmenyek nem vallalnak (mert necces), azokat abszolut nem is tamogatjak (a gyogyszereket. Probalkozasonkent olyan 1MFt-rol beszelunk).

Ha en lennek a kiraly,
akkor kotelezove tennem minden magyar allampolgar szamara a 20 eves korban a sperma fagyasztast, es a petesejt fagyasztast is.
A problemak jo resze megszunne. Jah es elhajtanam, mint a magzatvizet a jelenlegi intezmenyeket. Egytol egyig.
Idohuzo mind. Aki problemas (nem lehet gyereke) annak fel even belul a vegere kellene jarni, es megoldani. Vagy igy, vagy ugy. Tobb ismerosom is van, ahol ez 8(!) eve huzodik.

8 ev az kurva sok.

Lehet papolni, de minden tamogatas ugyanilyen visszas. A CSOK is ilyen semmilyen. Az epitoanyagot, vallalkozoi dijat az egekbe tolta, azt valos teljesitmeny nincs mogotte.

Kulon neked irom trey: egy mai komuves 1MFt-ot ker/honap. Ha neked szamla kell, akkor +27% afa, es csinalj ceget, mert neki erre nincs ideje, es millio mas munkaja van, szoval ne legyel problemas.
Egy kicsit tekints ki a buborekodbol. En elhiszem, hogy jo itt lenni, en elhiszem, hogy konnyu itt boldogulni. De ez nem az allamapparatusnak koszonheto. Amikor egy onkormanyzati jegyzo kiirja, hogy havonat 1 nap rendel masfel orat, es nyaron mit kepzelek, o nyaral, akkor nekem ne mondja senki, hogy az allam ertem van.

10 millio irigy orszaga vagyunk.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....