( golgota | 2018. 05. 03., cs – 21:45 )

De basszus egy ez olyan szervezet, ami ezzel foglalkozik. Tudod, mint a peldamban a pupos gyerekeket segito kitalalt alapitvany.
Itt a problema az, hogy nem nezi senki, hogy a "pupos gyerek" milyen kodot ir, hanem hogy "ez pupos bazdmeg!!".

Az emberkevel pont az a bajom, hogy neki csipik a szemet a "puposok" ezert inkabb lelep. Neki nem is kellene talalkoznia a "nyomorekokkal", de nem turheti, hogy egy "gorbehatu" kommitolja szet az o "egszeseges, szalfaegyenes hatu" kodjat.

Na nekem ez bassza a csoromet. Persze lehet csak azert, mert en megtapasztaltam a diszkriminaciot es nagyon nem tetszett. A legjobb gyerekkori baratom rom szarmazasu es vegigkuzdotte az altalanos iskolat, ahol en a szepszal feher legeny a fosert is otost kaptam. Aztan szakmunkasbol felkuzdotte magat szakkozepbe, technikumba. Elvegezte a fosulit. Majd a malomban pakolt zsakokat, mert nem vettek fel sehova a szarmazasa miatt. Ha nem viszi el egyik szep feher gyerek Gyorbe az audiba, akkor ott rohad meg a lisztporban. Lehet azt mondani, hogy amikor alevitte haver Gyorbe, akkor o pozitivan diszkriminalta a kis cigany gyereket, hiszen felvehetett volna helyette egy tok hulye feher sracot is. Biztos volt, aki fel is mondott azonnal az audinal, hogy egy ciganyt felvettek. De az en szivem nem tud verezni azokert.

Szoval a faszi felmondott, mert jonnek a puposok, akiket a sajat alapitvanyuk penzel. Aham. hd ne sirjam erte tele a zsebkendomet.