( bucko | 2018. 03. 01., cs – 02:22 )

Akkor a vindózra felrakott Xming az linux desktop? ;) Volt egy hülye ötletem, de ennek a programnak a felrakásával el is halt - el se indítottam, le fogom szedni.
Vajon milyen időszakot emlegetsz? 90-es évek közepe-vége felé már nem nagyon árultak X terminált.

Nem is rossz ötlet ez a MobaXterm! Éppen tegnap ajánlottam egy kollégának, akii full Windows centrikus. Csak nano legyen benne! ;)

Emiatt kicsit irigyellek.
Nem is említetem, van még egy eServer p615-öm is - POWER4+. Az is elég régi, meg csak álldogál, de nincs szívem kidobni. Egyiket sem kukáztam, hanem vettem őket. Nekem ez volt a munkaeszközöm 1996-2012 között. Persze előtte pár évig a cég gépein dolgoztam.

Képzeld el, még jogosítványom sincsen! Egyszerűen utálok utazni. Bár nem túl egészséges, de csak ülök a seggemen és végzem a munkámat. Így aztán nyilvánvalóan alkalmatlan vagyok taxisofőrnek.
Eddig elég hosszú pályafutásom alatt mondjuk 0,001% olyan programot írtam, aminek valamilyen képernyő kimenete lett volna. Bár néhány (6db) roppant primitív weboldalt is elkövettem, de webdizájner sem vagyok.
Marhaság ilyet állítani:Jó ha nyitott vagy újat tanulni.
Ezeket már régen tanultam, csak a szakmának egy teljesen más oldalát űzöm. Kizárólag szerver programokat írok, illetve hardvert tervezek. Az utóbbihoz van szoftveres kolléga, aki szépen hupilila keretbe foglaltan megjeleníti a grafikonokat, akár java, php, C#, vagy egyéb nyelveken. Szerver esetén megírja valaki a webes részt az adatbázisból - amit kizárólag azért töltök meg adatokkal, hogy a webes részt JÓL meg lehessen írni. ;-D Viszont az adatok letöltését én rakom alá, - bizony eléggé elavult technológiával (szerinted - szerintem meg a pont erre valóval).
Csőlátású ám a taxisofőr mert nem ért a unixhoz! ;)
Kedvencem egy kőműves mondása: A mérnök úr még vakolni sem tud?!