( hajbazer | 2018. 01. 06., szo – 11:09 )

Mi sem kértük azt, hogy betrollkodj minden témába, és elvidd az irányát a saját propagandád irányába.

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas

ne csodálkozz, hogy nem kért válaszokat kapsz.

Nem csodálkoztam. Reagáltam a leírtakra.

Tudnál óvodáskodás helyett értelmesen is vitázni

Hidd el, ha Greenpeace aktivistákat, vegánokat, vagy a Windows XP felhasználókat nevezném lúzer™, lemaradott mérnök uraknak, esetleg idealistáknak, senkinek semmi baja nem lenne velem. Néhányan még be is állnának a szekerem mögé úgy, ahogy te most beállsz ibenny kollégád mögé. Ez lenne a lényege annak, amit levezettem az előző hozzászólásomban. Hogy messze alacsonyabb az ingerküszöb mindenre, ha egy olyan ember csinálja, aki nem a fősodratú véleményvonalat képviseli birka módra, copy-paste alapokon. Bár nem csodálkozom, ha nem érted.

Nem tudhatom, de le merném fogadni, hogy a többség ugyanúgy utálja ezt a kommentáradat-hányást, csak épp nem szól bele, inkább okosan trollszűrőre rakott már rég. Megkérdezzük az embereket?

Felőlem aztán szervezkedhetsz. Attól még, hogy több embernek vagyok ellenszenves, mint szimpatikus, nem jelenti azt, hogy igazad van, sem azt, hogy a véleményem kevesebbet ér. Csak annyit, hogy többen nyalták be a nagyvállalati propagandákat és a marketing bullshitet.

a gusztustalan érzelmi zsarolásoddal, amivel a hadjáratodat próbálod érvényesíteni.

Csak azokban az esetekben fordul elő, hogy értékítéletet mondok ki egy hupuról, amennyiben ő saját bevallása szerint leszarja azokat a problémákat, amiket felvetek. Ehhez pedig úgy hiszem, jogom van. Szólásszabadság. Kevesebbért is szóltak már meg itt fórumozót, mégse hördültél fel, mert nem lógott ki az illető gondolkodása az álomvilágodból.