( Hevi | 2017. 10. 23., h – 21:00 )

Na jo, de az a laptop kabelje, nem a tape.

En a dugaszra gondoltam, mert ahogy fent is emlitettek, itt kint en se lattam olyat, aminel merolegesen a falra jonne ki a kabel a dugaszbol, hanem altalaban lefele, illetve neha felfele all. Ezert gondolom, hogy valami szabalyzas lehet a hatterben, hiszen technologiailag megvalosithato lenne a falra meroleges kabel.

Peldaul ilyen hulye szabalyozas vonatkozik a furdore is, miszerint elektromos ajzat nem lehet a furdoben, mert ugye erintesvedelem, de szinte az osszes zuhanyzo elektromos errefele. Jo-jo, az utobbi talan jobban szigetelt... felulrol. De alul abba is be tud(hat) jutni a viz, szoval ott vagyunk ahol a part szakad: megfelelo szigetelessel az aljzatot is siman engedhetnek...

Szerk: foleg, ha jol tudom, akkor a UK dugasz amugyis tartalmaz plusz vedelmet, es ezert hosszabb a kozepso villa, mert az csinal mittudomenmit, meg neha az nyitja az ajtot a masik ket agnak.

Szerk2:

Ha ebbol Indulunk ki, akkor latszik, hogy a dugaszbol a postban is lefele jon ki az aram, tehat ha van ilyen szabaly, akkor ez annak megfelel.

Ha jol tudom, meg mindig csomagoljak a laptopokhoz mindkettot, de en inkabb a kabeles verziot szoktam hasznalni, (mint latszik) sokoldalubb megoldas pici kenyelmetlenseggel.