( T_chris | 2017. 08. 24., cs – 20:34 )

"Minden amit az újkori történelemről tanítottunk az kuka, felejtsétek el. Na így kell kezelni amit az iskolában tanulsz."
Akkor gondolom elfelejtetted a reál tantárgyakat is, mert elvben a föld most lapos. :)
"Azért mert az ember képes megsütni és megfőzni a húst amit amúgy nyers formában megrágni sem képes sőt pusztakézzel elejteni sem"
Azért voltak a csapdák. Apróvadak kevéssé fáradtságmentes elfogására. De ha csak a moziban nézed vissza, akkor a számkivetettben simán a nyers húst eszik. De frissen vágott lény belsőségét, főleg a máját, (más vidékeken a púpját) a mai napig azonnal, nyersen is eszik. Ha olvastál bármilyen régi korleírást, (nem elbeszélő költeményt) akkor sokáig működött pl a szárított hús intézménye is. Ami amellett, hogy nyers is volt, még vagy ki kellett áztani a fogyasztáshoz, vagy úgy kellett elmajszolni ahogy van. :)
Az, hogy a civilizáció eltávolított minket ettől, még a hőkezelések mellett is létezik az angolos steak intézménye, ami belül gyakorlatilag inkább nyers. Egy jó őzdarabot is úgy sütünk, hogy inkább rózsaszín maradjon mindene, a hőkezelés főleg arról szól, hogy ne maradjon benne olyan káros cucc, amitől a folyamatos hőkezelés miatt elszoktunk, de ha már hőkezeljük kapjon egy kérget is.

Amúgy tetszik, hogy minden vacakra válaszoltok, de 24 óra alatt nem sikerült arra valahogy reagálni, hogy a húsevőket miért hívják dögevőnek (akár nyilvánosság előtt is) a nem húsevők.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol