( airwave | 2017. 05. 08., h – 10:48 )

Azert nem kellett volna ennek igy vegzodnie, ha korulneztek volna, hogy mi is a helyzet, mit lenne erdemes csinalni.

Konkretan pl. a google megvette a waze-t, azota nulla fejlesztes winphone-ra ami nem is csoda, de epp az ilyeneket kellett volna megelozniuk vagy nekik is megprobalni tenni valamit a google ellen, de csak vartak a nagy semmire, vagyis vartak a csodre. Volt meg a here+ vagy mi volt a neve, online navi, az is dobta a win phone-t. Stb, stb. Biztosan lett volna valami, amivel legalabb valami elonyre tehettek volna szert, felmutatni valamit. A semmivel nehez versenyt nyerni.

A vegso stadiumban mar reklamozhattak volna azzal, hogy de legalabb telefonalni es sms-t kuldeni lehet vele es ez is valami.

Pedig ms-nek van penze amivel ha masnem megfizethette volna, hogy csinaljanak mar ra valami ize appot, ha mar nem volt nyereseges ra fejleszteni, amig "beindul" a biznisz.

Ezerert kar volt felaldozni a nokiat, most mar se nokia se telefongyartas se semmi, kuka az egesz, volt ennek igy ertelme?

Az EU-nak vagy Finnorszagnak kellett volna ezt megakadalyozni, USA se engedi, hogy csak ugy kibelezzen ott valaki valamilyen ceget es eldobja, mint a hasznalt wc papirt, foleg ha valami fejlett technologiarol van szo. Legalabb valami volt az EU-ban amivel elvileg lehetett volna konkuralni a mobilpiacon USA es Kinanak.