( Oscon | 2015. 10. 29., cs – 07:59 )

Egyébként azt a kiváló statisztikát milyen adatok alapján sikerült megállapítani?

Ezt a fő / exolajos / nemzeti maffiózótól - (pfuj, ez a fránya billentyűzet mit kalózkodik, rossz billentyűzet, pfuj ;-) - belügyminisztériumtól kérdezd ! A bevándorlási és állampolgársági hivatal a Belügyminisztérium alá tartozik.

Tippre augusztusban még regisztrálták a menekülteket, és onnét van. Ez augusztusi adat. Mivel szeptemberben már jórészt mindenkit regisztráció nélkül toltak át Ausztriába, augusztus után már nem valószínű, hogy lesz adat.

De mivel én fideszkárosult vagyok, nem biztos, hogy ezt jól látom. ;-)

Az mindenesetre látszik, hogy a bmbah statisztikája nem igazán illik bele az idegengyűlőlő kormányzati kampányba, sebaj, majd egy új csúcsminiszter visszamenőleg meghamisítja ezt a statisztikát is, hogy passzoljon a mantrába.

Ezek egyike sem háborús menekült mert olyan országból pl. Görögország, Törökország, stb. érkeztek ahol már nincs háború.

Ez nézőpont kérdése.

Ha Németországból nézed Ausztriából jöttek, ha Ausztriából nézed Magyarországról/Szlovéniából jöttek, ha innen/Szlovéniából nézed, akkor Horvátországból/Szerbiából nézed, ha onnan nézed, Görögországból jöttek, ha onnan nézed Törökországból jöttek, ha onnan nézed, akkor meg Szíriából jöttek.

Ha neked úgy jobb, hidd nyugodtan azt, hogy pl. a szírek nem háborús országból menekülnek, hanem mind gazdasági menekültek, kapcsold be az m1 -es agymosodát, és járasd napi 24 órában, nekem tökmindegy.

Jogodban áll abban hinni, amiben akarsz, ha az igazság zavar az még nem probléma. ;-)

--------

Nem vezetek...Jobb így. Nekem is
meg mindenki másnak is.