( hans1985 | 2014. 06. 19., cs – 14:31 )

Persze hülye aki itt marad, ahogy az is hülye, aki vallásos, az is hülye akinek érzelmei vannak, az is hülye aki nem gátlástalan és nem maximálisan önző!
Nyilván hülye itt mindenki, hülye volt aki harcolt 48-ban 56-ban vagy akármikor a hazájáért, ahogy az is hülye aki még magyarul beszél, hiszen angolul beszélni sokkal kifizetődőbb.
Valamint hülye az is, akinek elvei vannak, hülye az is aki bármiben is hisz, bármit is tisztel, és bármilyen értékrenddel is rendelkezik, és az is hülye akinek erkölcsi normái vannak.
Nyilván mindenki hülye aki nem úgy gondolkodik mint te! Igaz?

Vedd már észre magad milyen baromságokat beszélsz! Senkinek nem kötelező magyarnak lenni, válthatsz másra és lehetsz európai, járhatsz női ruhában szakállasan, és lehetsz európai meg tolerancia bajnok literalisba antinacionalista nemzetellenes független egyén, a te döntésed. Ha meg nem segíteni szeretnéd az országot/nemzetet, akkor ne is foglald itt feleslegesen a helyet olyanok elől akik szeretnek itt élni és nem akarnak elmenni és nem akarnak nem magyarok lenni, ennyi, tudod merre van a kijárat... Szia!

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com