( poliverzum | 2013. 01. 06., v – 22:32 )

Viva Google!

Nem olvastam el minden eddigi hozzászólást (túl sok) csak kb a felét. Ebből az jött le, hogy egyesek etikátlannak tartják a Google lépését, főleg mert az "ártatlan" M$-terméket használó usereket sújtja.

Ezzel kapcsolatban a következő a nézetem:

1. Magasan tojok a M$-"hívő" userekre. A legkevésbé sem sajnálom őket amiért szivatva vannak. Sőt, kimondottan örülök neki! Amiatt, mert tapasztalatom szerint a legcsekélyebb mértékben sem ártatlanok! Amióta Linuxot használok, rengetegszer kaptam meg fanatikus, elborult agyú win-userektől, (Még itt a HUP-on is vannak ilyen trollok!) hogy ha nem megy nekem valami weboldal, vagy szolgáltatás, vagy hardware, vagy akármi, akkor "úgy kell nekem", mert hülye vagyok, meg barom, meg hatökör, meg idióta, mert miért nem használok "normális" oprendszert, tudniillik windowst. Némelyek egyenesen azt mondták, ha valaki olyan hülye mint én, hogy Linuxot használ, az haljon meg. Olyan is volt akik szerint a Linux a terroristák oprendszere, s be kéne tiltani. Általában véve a Win-userek véleménye az, hogy az ő rendszerük az elterjedt, emiatt a "szabvány", s aki ehhez nem alkalmazkodik az magára vessen és le van szarva.
Na eddig én szívtam, most ők. Bevallom, emiatt ÖRÜL A LELKEM. Igen, most direkt írtam nagybetűvel, hogy világgá KIABÁLJAM az ujjongásomat! Szopjanak csak a win userek, de úgy ám mint a torkosborz!

2. Etikátlan a Google lépése? Már bocs de a Youtube az övé, mert ő vette meg, vagy nem?! Nehogy már ne legyen joga megszabni, miféle módon lehet azt látogatni! De még ha emiatt el is ítéljük, ez akkor is messze sokkal kisebb etikátlanság, mint hogy az M$ teljesen jogtalanul "védelmi pénzt" szed az android platform után, amit pedig NEM Ő TALÁLT KI! (Most felháborodásomban üvöltözök). Ez olyan rohadék, mocskos, undorító, ocsmány, okádék, hányingert keltő geci maffiamódszer, hogy szavakat sem találok rá! (És ez nem is csak az első és egyetlen ilyen húzása!) Azt a céget amely ennyire totálisan etikátlan, gusztustalan, azt egyszerűen el kell söpörni, le kell radírozni a térképről, totálisan meg kell semmisíteni, ki kell irtani hogy írmagja se maradjon, méghozzá bármely eszközzel! De annyira ám, hogy nem tartanám túlzásnak azt sem hogy a M$ felsővezetőit fizikailag is megsemmisítsék, méghozzá főműsoridőben bemutatott kínhalállal! A villamosszék már kifejezetten meg nem szolgált kegyelem volna a számukra! Az egész Microsoft cég nem más mint egy gigászi multinacionalista bűnszövetkezet!

Tehát Hajrá Google!

-------------
Blogom: http://violazoli.blogspot.com
Könyvem a VIM-ről: http://mek.oszk.hu/09600/09648/#