( hrgy84 | 2012. 01. 08., v – 11:17 )

"Aki legalább részben konstruktívan kérdezett vagy állított valamit, annak komolyan válaszoltam."
ezt a pontot pont ez a thread (szal) teszi hamissa.

Csola konkret dolgokkal jott, es mellesleg, en sem tartom tul valoszinunek, hogy egy kimondottan OpenGL fejlesztessel foglalkozo magyar nyelvu konyv eladott peldanyszama meghaladna az 1000 db-ot, mert egyszeruen nincs annyi, ilyen temakorben foglalkozo fejleszto az orszagban. Sajnalatos es elegge el nem itelheto modon, a hazai szobafestok (es -mazolok) egyaltalan nem erdeklodnek az OpenGL irant, akkor sem, ha amugy nagyon jo kis tervezoprogramokat lehetne osszedobni benne.

Amennyiben neked mas adataid vannak, a helyes reakcio az lett volna, hogy nezd, az en kiadom adott ki egy hasonloan szuk celkozonsegu temaban konyvet, es elkelt belole 6000 peldany, tehat tevedsz. Ehhez kepest kis hijjan lehulyeztel egy viszonylag normalisan hozzadszolo embert. Innentol hiteltelenne valt ez a hozzaszolasod, mert nem lehet tudni, hogy nalad ki szamit normalisnak.

Arrol mar meg sem szeretnek emlekezni, hogy kijelentetted, szamodra a HUP nem szamit reprezentativ mintanak, de azt nem irtad, hogy mit tekintenel annak. Sajnos a mostani konyvkiadoknal nincsen lehetosege az olvasoknak elbiralni egy konyv forditasat, stilusat es egyebeket, ezt csak forumokon keresztul lehet megismerni. Ez eleg munkas dolog, elismerem, a sok pelyvabol kiszurni a buzaszemeket, vagyis azokat a velemenyeket, amik nem direkt negativ hangveteluek (lasd meg a trollok szocikket), de nem lehetetlen.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal