( sj | 2011. 08. 06., szo – 20:54 )

sigh + double facepalm...

Na akkor vissza 3, vissza 2, csak hogy te is megerthesd. Leirtam, hogy szerintem nem koser az apple megsarcolo uzletfilozofiaja. Mivel nekem nincs almas termekem, es nem is tervezem a kozeljovoben, ezert engem ez nem idegesit, de ettol meg olyan, mint amit a szotarbol kimasoltal. Ettol meg nyugodtan alszom, remelem te is, bar 1 kerek nap alatt azert egy kicsit pallerozottabb (ne nezd meg a szotarban) hsz-t is kiszorithattal volna magadbol.

Az, hogy en mit tudok elkepzelni, az valoban senki kezet nem koti meg. Viszont irtam tovabb is, ami a jelek szerint elkerulte a figyelmed, de legalabb jol lealaztal egy szalmababut, ugyes fiu.

Vegul, ha pedig a te allaspontod is ugyanaz, mint pontschoe, akkor a valaszom is ugyanaz: biztos neked is irigylesre melto problemaid vannak, ha az en irigylesre melto problemaim nyugtalanitanak. Persze ez mar pontscho bajtarstol sem volt egy tul ugyes hozzaszolas, de toled mar igy masodjara kifejezetten ... benabelas.

Ha megengedsz egy barati tanacsot, akkor varj 1 napot ezzel a valasszal is, es inkabb tartsd meg. Hidd el, jobb lesz igy mindenkinek...

Deutsch: Ki a fasz az a Thomas Melia?