Google Reader: új Google szolgáltatás

Címkék

A Google egy új, egyelőre beta állapotban(?) levő szolgáltatással állt elő ismét. A neve Reader, és vele RSS csatornák hírfejléceit tudjuk olvasni. A HUP RSS csatornáival próbáltam ki:

Hozzászólások

Nem mondtam hogy nincs jobb ilyen mar :) Csak azt hogy nekem kellett, jo ujgyakorlat volt, es php-ben osszehoztam par kbyte meretben ami nekem eleg is :) Persze ha "normalis" terjesztett cuccot akarnek akkor nyilvan az en megoldasom nem lenne tul jo ... Amire kell nekem jo, php/xml parser-rel opml-t megeszik aztan mysql-be pakol mindenfelet stb.

nekem nem jelennek meg a HUP-os hírek részletei a google readerben. más oldalak hírei megjelennek. FF 1.07

On 2005-10-12, LGB <spam@lgb.hu> wrote:
>
> Nem mondtam hogy nincs jobb ilyen mar :)

Miert, mondtam, hogy mondtad? :)

> Csak azt hogy nekem kellett, jo
> ujgyakorlat volt, es php-ben osszehoztam par kbyte meretben ami nekem eleg
> is :) Persze ha "normalis" terjesztett cuccot akarnek akkor nyilvan az en
> megoldasom nem lenne tul jo ... Amire kell nekem jo, php/xml parser-rel
> opml-t megeszik aztan mysql-be pakol mindenfelet stb.

Csak segiteni akartam rajtad, hatha tul tudod tenni magad az alkotoi
hiusagodon :)

Jolvanna, elhiszem, hogy a te programod pont azt csinalja, ami neked
kell, es hogy itt vege is a tortenetnek...

Cs.

Nekem ez olyan, mint a jobb kézzel a bal fület vakarni. Inkább nézem eredetibe. Az RSS akkor a tuti, ha mondjuk PDA-n van, vagy olyan helyen, ahol mással foglalkozás közben rá lehet néha tekinteni.

... meg ha van eleg sok figyelemmel kiserendo portal / blog / site stb, es nincs kedved rendszeresen vegignezni, pl nekem ekkor jutott eloszor eszembe hogy mire is jo a gyakorlatban ez a feed reader dolog. Aztan utana meg rajottem, hogy mivel munkahelyen vagyok, aztan meg otthon, nehez kovetni hogy barhol is legyek mindig lassam a szamomra erdekes site-okrol az UJ cikkeket. Igy eljutottam oda hogy web alapu feed reader kell nekem, irtam is magamnak egy primitivet sajat hasznalatra. Persze nem egy nagy cucc, de ez a google szolgaltatas pont erre lenne jo, tehat pl pont arra amire nekem (is) szuksegem lenne ...