Facebook messenger asztali gépen

Eddig ugye a messenger.com oldalról volt elérhető. Ám most a következő szöveg fogad:

XY Név, nyisd meg a Messenger alkalmazást a telefonodon a folytatáshoz.

A régiódban érvényes jogszabályok változása miatt döntened kell a Messenger-élményeddel kapcsolatban. A döntés meghozásához és használati élményedre gyakorolt hatásának részletesebb megismeréséhez nyisd meg a Messenger mobilalkalmazást. Ha még nincs meg az alkalmazás, a készülékedhez kapcsolódó alkalmazásboltból letöltheted.

Nincs és nem is lesz a telefonomon messenger alkalmazás. Lehet valamit tenni?

Hozzászólások

használ még valaki FB messenger-t - lányokon kívül ?

For Whites Only meeting room!

Nekem úgy tűnik, hogy egyes felhasználók döntésképtelenek a felhasználói élményük kapcsán :D

Viccet félretéve, én is egy 1-2 idősebb rokon miatt tartom. A többi emberrel Signal, Whatsapp, stb.-n tartom a kapcsolatot inkább, FB Messengert nem nagyon használ ma már senki.

Egyébként meg nem veszteség, mert vannak nem hivatalos FB Messenger desktop appok, meg amúgy is a Messenger egy Electron app, álcázott Chrome böngészőben futó weboldal, azt meg tudod böngészőből is futtatni, az minden gépen van.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Viccet félretéve, nem akartam én ilyet, de van két barátom, akikkel közösen szoktunk koncertezni és szerintük ez (fb messenger csoport) a legjobb módja, hogy megbeszéljük milyen darabokat játszunk milyen kottából és mikor és hol próbáljunk. Úgyhogy a kedvükért készült erre egy e-mail cím, amit másra nem használok, és ezzel regisztráltam. Összesen ők ketten az ismerőseim. Ja és csak az egyikük lány. Mondjuk a másik orgonista szóval nem tudom, most elbizonytalanodtam... :) 

(Aki nem járatos: zenész körökben azt tartják, hogy az orgonisták közt feltűnően sok a homoszexuális...) Diplomatikusan szólva: ezt sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom... 

igen, értem - nehéz leszoktatni - aki FB-on kezdte a csetelést.

lányomat is nehéz volt Signalra átszoktatni, de rájött hogy hiába ír FB-on.

szüleim: skype - azt megtanulták

Hegedű művész barátom: skype

milyen zenét játszotok ? Pesten szoktatok koncertezni ?

For Whites Only meeting room!

Klasszikus zenét. Két hegedű orgona felállásban. Orgonista barátommal már több mint 10 éve. Hegedűs kolléganővel (ő főállásban orvos) harmadik éve. Jó kis csapat vagyunk. Az együttzenélés öröme éltet minket. Tiszaalpár, tiszakécske, kiskunfélegyháza, csongrád,eger,tiszafüred, debrecen. Itt szoktunk zenélni. Idén kaptunk meghívást a debreceni nagytemplomba is. Barokktól a romantikáig mindenfélét játszunk.

Budapest eddig valahogy kimaradt. Kisebb városokban (nem szeretem a pejoratív vidék jelzőt) nagy örömmel fogadnak általában minden klasszikus produkciót. Hiánypótlunk.

App-ban most jött a felajánlás, hogy szétválasztható a közösségi hálótól és utána a fb-on nem fognak látszani az üzenetek, úgyhogy attól függ mit választottál vagy választassz.