Ferencvárosi Torna Club

Fórumok

Ferencváros–Leverkusen 2023. 03. 16

6. percben el is illantak a remények.

 

Ferencváros–KÍ Klaksvík 2023. 07. 19.

A feröer-szigeteki félprofi klub kiütötte a Ferencvárost Budapesten. Gólokkal provokált a halászokkal felálló feröeri csapat.

Hozzászólások

Testvérvárosok és összevesztek? Nem értem a hírt.

sudo mount -o ro /hup.hu

Miért, mi történt a 6. percben? A Leverkusen mai első gólja a 3. percben született, szerintem már az egy komoly gyomros volt.

Szerkesztve: 2023. 07. 19., sze – 23:11

Kubatov a Fradi kieséséről:

Végtelenül szégyellem magam mindenki nevében

A kérdés adott: Mire ment el a sok lóvé ami a fociba ment az emúttizenkétévben!?

Rád. Te vagy egy minta produktum. Ha nem ment volna annyi lé a focira, akkor most nem örömködnél itt. Szegényebb lenne a világ.

Angoloktól megkérdezted már, hogy mi a faszért forgatnak annyi pénz a fociban, amikor időnként egy magyar válogatott simán kiüti őket? Sokkal jobb lenne a zöldeknek és a vörösöknek adni meg a marsi jegesmedvéket megmenti, nem? Esetleg Zelinek, hogy még több ukránt küldjön a halálba? De betolhatnánk az EP-be is, a belga rendőrség most úgyis megnyirbálta egy kicsit a zsebpénzüket. Jaj baszki, a zoktatást meg a zegészségügyet elfelejtettem. Mindegy, a lényeg, hogy most boldognak tűnsz.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Angoloktól megkérdezted már, hogy mi a faszért forgatnak annyi pénz a fociban, amikor időnként egy magyar válogatott simán kiüti őket?

Egyrészt sehol sem szokás politikai megbízottakat, pártkatonákat ültetni egy profi focicsapat igazgatói székébe! Oda menedzserek kellenek, nem politikusok! Mennyire undorító, hogy ha baj van kirúgják az edzőt, ha meg összejön valami, akkor a VIP páholyban ott feszít minden nagyember!?

Veletek vagyok, ismertek engem 12 éve. Embernek nem fáj úgy a vereség köztetek, mint ami most történt velünk. Bízzatok bennem, le fogjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat minden szinten, a stáb és a játékosok szintjén is. Higgyetek nekem! Meg fogjuk hozni a megfelelő döntéseket" - szólt Kubatov a szurkolókhoz.

Ha valakinek mennie kéne, akkor az Kubaszov Úr!

Másrészt nem egy válogatott vert meg egy válogatottat, hanem egy amartőr csapat egy profit.

A Fradi az elmúlt négy évben egyszer bejutott a Bajnokok Ligája, háromszor pedig az Európa Liga csoportkörébe, sőt az idén EL nyolcaddöntőt játszottak. Ilyen eredménysort egyetlen más magyar klub sem tud felmutatni ráadásul az UEFA milliárdokat fizetett nekik az eredményekért. 

Mivel a klub a NER kirakatcsapata és sikereik  anyagi hátterét állami támogatás valamint a kormány által irányított szponzori pénzek biztosítják így most joggal röhög rajtuk mindenki, hogy egy félamatőr csapat a selejtezőkörből simán kifocizta őket. Kérdés, hogy ez most a lejtő kezdete vagy csak egy kisiklás. 

Szerkesztve: 2023. 07. 20., cs – 07:27

Es akkor most emiatt dragabb lett a kenyer? Hosszabb lett a szurkehalyogmutet varolistaja? Vagy miert szamit, hogy kiesett? :)

Több dolog miatt is számít, pl. a klubok rangsorában 62. helyen volt a Fradi, ez most jelentősen megváltozik, és nyilván nem felfelé. A rangsorban elfoglalt pozíció számít a kiemeléseknél, sorsolásoknál, így majd legközelebb ("Legközelebb? - mondta a medve Strilitznek.") nehezebb úton kell elindulniuk. Az elmúlt 5 évben nagyon sokat fejlődött a Fradi, több olyan eredményt is elért, amire még külföldön is felkapták a fejüket. A jó eredmények jutalmaként komoly pénzösszegek jöttek a klubhoz az UEFA-tól, így egyre jobb (értékesebbnek tartott) labdarúgókat tudtak igazolni. Ebből annak kellett volna következnie, hogy a csapat is egyre erősebb, ütőképesebb lesz, és ez így is történt egy ideig, de az idei tavasz során valami eltörött, amellett, hogy sok játékos sérüléssel bajlódott (még most is van pár olyan, meghatározó játékos, aki még mindig nem épült fel teljesen a sérüléséből), és sorra jöttek a rossz eredmények a bajnokságban, aminek már akkor figyelmeztető jelnek kellett volna lennie. Az sem volt szerencsés, hogy a legjobb játékosokat elvitték tehetősebb klubok (és ilyen klub rengeteg van), elég csak két labdarúgó, Laidouni és Uzuni nevet említenem a közelmúltból. Tavaly vonzották a játékosokat a Fradihoz az elért eredmények, könnyebb volt úgy megszerezni őket, hogy látták, ezzel a klubbal szerepelhetnek a nemzetközi porondon, és így komoly esélyük lesz a továbblépésre. Most ez is megváltozik.

Szóval... számít (nem neked, de számít). Visszaesik a Fradi a klubok rangsorában, elesnek egy csomó pénztől, és kereshetnek új edzőt. Ha nem tudnak visszatalálni a tavalyi sikerekhez, akkor akár a Vidi sorsára is juthatnak (ők majdnem kiestek tavaly a bajnokság első osztályából, pedig a Fradi sikerei előtt ők voltak a meghatározók itthon). Csercseszov próbált beépíteni minél több magyar játékost a csapatba, ami jó lett volna a válogatottnak is. Most a Fradinak négy csapaton (tegnapi hírek szerint 4, mai információk alapján csak 3) kellene túljutnia ahhoz, hogy a leggyengébb kupasorozat csoportkörébe juthasson, a BL és az EL már biztosan elúszott. Az UEFA Európa Konferencia Liga sokkal kevesebb embert érdekel (kis túlzással: senkit), és még az is nagyon messze van most.

Szarok a Fradira, de olyan vagy mint egy klónozott sj. Hiába nincs itt évek óta, mégis van. Köszi :/

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Finnyáskodom, mert az említett tag iszonyat fárasztó majom volt. Tök jó (volt), hogy eltűnt innen, január 1-től december 31-ig ugyanazt a műsor nyomta, mint egy rádió.

Ennyire seggfáj az sj párhuzam? Akkorhát’ lehet benne valami. Tény: bárhol megfordulsz ugyanaz az utánérzésem van, amikor olvaslak: sj. Majd azokon a helyeken is megírom, ha nagyon ráérek, addig pedig hadd ajánljak hemoridot szíves figyelmedbe.

Ui már ha írtad benéztem a villanyautós szarba, ott is ezeket tudom elmondani. Biztos véletlen.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Elengedhetnék már ezt a foci témát és visszamehetnének tornázni.

Kell még építeni pár stadiont (szigorúan a fidkányok pénzéből), akkor majd jó lesz!

Hát ez elég kellemetlen volt. Legközelebb a Pilisvörösvári Öregek otthonától kapnak ki 1-4-re otthon? Ha engem is ennyi pénzzel tömnének ki, akkor bizony rettentően iparkodnék (nem mintha így nem tenném) :)

Szerkesztve: 2023. 07. 21., p – 19:19

Jonatan Johansson, a Kí Klaksvík 31 éves svéd kapusa egy oslói cégnél villanyszerelő, és ahogy az Indexnek elmondta, három hónapos fizetés nélküli szabadásgot vett ki munkaadójától, hogy védhessen a feröeri bajnokságban és a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben

Link

Szerkesztve: 2023. 08. 11., p – 09:31

Látom, hogy a Fradi ügyeit a szíveden viseled, még topikot is nyitottál neki. Gondolom csak a véletlen miatt felejtettél el beszámolni arról, hogy a

  1. Fradit megverő Klaksvík elpicsázta a svéd bajnokcsapatot (3-at, köztük egy potyagólt) vágott nekik
  2. A Fradi tegnap 6-ot rúgott Máltán

Fél tucatot lőtt máltai ellenfelének a Ferencváros az Európa-konferencialiga selejtezőjében

:D :D :D

trey @ gépház

Vezet a Fradi, küldöm mindenkinek, aki szereti!

🤣🤣🤣🤣

trey @ gépház

Szerkesztve: 2023. 11. 05., v – 20:46

A címvédő és listavezető Ferencváros 2–1-re kikapott a Kecskeméttől. Ilyen szar játékot ritkán látni, mint amit ma hozott össze a Fradi. Ritkán nézek magyar focit, amikor belenézek úgy tűnik az amatör szintet sem nagyon hozzák.

Megint csak az a kérdés: Hol a pénz!? Tudom, a játékosok garázsaiban...

Ma a Liverpool az utolsó pillanatokban tudott egyenlíteni a Luton ellen. A Liverpool a 20 csapatos Premier League-ben jelenleg a 3. helyen áll 24 ponttal, a Luton a 17.helyen 6 ponttal. A Liverpool a játékosainak hatszor annyi fizetés ad, mint a Luton az övéinek.

Németországban ezen a héten kupaforduló volt, a Bayern München kikapott a harmadosztályú Saarbrücken otthonában 2:1-re, így kiesett. Itt bizonyára nagyobb ugyanaz a szorzó hatnál.

Johan Cruyff mondta egyszer, hogy ő még nem hallott olyanról, hogy egy zsák pénz felment a pályára, és megnyerte a meccset.

Ez sport. Persze kemény üzlet is, de a játékosok nagy része (többsége?) a dicsőségért hajt. A sokkal gyengébbnek számító csapat játékosai általában erőn felül szoktak teljesíteni, nem ritka, hogy győznek a menők ellen, a következő fordulóban meg simán veszítenek a velük közel azonos játékerőt képviselő csapattal szemben. A motiváció sokat számít, és nem mindig könnyű motiválni a "menőket" a "favágók" ellen, még akkor sem, ha a menők kőkemény profik és egy rakás pénzt keresnek. Neked is elkelne néha egy kis extra motiváció, nem? :) Szerintem ezt a témát ne feszegesd, nincs értelme, mindannyian tudjuk, hogy a Fradiba öntik a pénzt, legalább azon nem vesznek jachtot :)

Na én úgy gondolom, hogy a foci az egy speciális üzletág ami valójában show bizniszn. Ha a néző nem szórakozik, akkor a bevételek is alacsonyak. Lefordítva, ha csapat (FTC cég) nem lenne kitömve, akkor rákényszerülnének a piaci alapú működésre. Most csak vannak, és dől a pénz akkor is ha nincs show.