Használt szerverek

Fórumok

Sziasztok,

nem tudom, hogy jó helyen nyitom-e meg a fórumtémát, mivel server-storage eszközökről van szó, talán igen.

Ha vannak esetleg kiselejtezni való eszközeitek (HPE, IBM, Lenovo, Fujitsu, Cisco, Dell, EMC, NetApp stb.) - akár nagyobb mennyiségben is - írjatok privát üzenetet.

Köszi!
Zoli 

Hozzászólások

Fontos kérdés: fizetni szeretnél érte?

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

ja, mi pont az alapgari után (általában 5 év, ahogy írod) vesszük át az eszközök támogatását, ezért 5-6 évnél idősebb cserealkatrészekkel és gépekkel tele van a raktárunk... és teljesen igazad van, Magyarországon nem könnyű, külföldről szoktuk beszerezni a cuccokat, de gondoltam szerencsét próbálok, hátha

Jakab Zoltán

Igen, első körben el szoktuk kérni az eszközlistát és megnézzük, hogy van-e raktáron nálunk, vagy a külföldi kirendeltséginknél. Ha van rá igény, adunk egy ajánlatot és ha elfogadják a számla kifizetése után a szervizeseink elmennek kiszerelni / elhozni az eszközöket. 

Egyébként aftermarket server/storage eszközök szervizelésével / javításával foglalkozunk, ezért szeretjük folyamatosan bővíteni a raktárkészletünket. :) 

Jakab Zoltán

Ukrajnába lesz?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

A kerdes relevans lehet (ha eltekintunk az egyeni becsipodesektol). Az export kontroll igen fontos lehet egy cegnel. Sokan nagyon nem szeretnek, ha hirbe hoznak pl. Eszak-Koreaval, Irannal, vagy mostanaban Oroszorszaggal kapcsolatos uzletekkel. A lista valtozik, lasd pl.: https://policy.trade.ec.europa.eu/help-exporters-and-importers/exportin…

Konnyu fekete- (vagy szurke) listara kerulni. Meg ha nem is kozvetlen egy orszag hatosagai ugranak a cegnek, eleg az, ha nagyobb piaci szereplok, amelyek amugy ugyelnek a tisztasag latszatara szimplan kivagjak a partneri listarol.

van hasznalt sun fire szerverem, ha kell.

meg penzt sem kerek erte :)

neked aztan fura humorod van...