"Lebukott a PDSZ és a PSZ: a baloldal kampányakciója a pedagógussztrájk"

Fórumok

Célszerű, ha a sztrájkban résztvevők kék szalagot viselnek és a sztrájk idejére transzparensek is készülnek - olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) közös dokumentumán, ami a Magyar Nemzet birtokába is eljutott.

[...]

Mint ismert, Márki-Zay Péternek, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének az ötlete a kék szalag viselése  - írja a lap. Most úgy tűnik, hogy a politikai akció már az iskolákba is beférkőzne a két pedagógusszervezetnek köszönhetően.

Egyértelmű, hogy a január 31-ére tervezett pedagógussztrájk a baloldal kampányakciója -  írta még kedden az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). Mint fogalmaztak: közeledik a választás, a baloldal ismét kampányakciókra akarja felhasználni a pedagógusokat, és a pedagógus-szakszervezetek vezetői sajnálatos módon erre hajlandóak is 

Link: http://www.origo.hu/itthon/20220126-lebukott-ket-pedagogus-szakszerveze…

Hozzászólások

Ki hitte volna 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

trey @ gépház

A legjobb, hogy január elején kirugdosták az oltatlanokat, és most ha jól olvastam azért sztrájkolnának, hogy ne kelljen védettségi. De még ezen belül is gyengék, mert a rendszeres tesztelésbe belemennének, akkora csirkék. Gratulálok!