"A jobboldalon lemondanak emberek, a baloldalon nem"

Fórumok

Egy jó kis beszélgetés Kocsissal:

https://index.hu/belfold/2021/12/10/kocsis-mate-nepszavazas-volner-pal-…

Lényeges kérdés: a botrányba keveredett Cseh Katalin pl. mikor tervez lemondani :D

Hozzászólások

Ahogy már megbeszéltük: Cseh ellen semmi konkrét bizonyíték nincs, az ellene folyó hadjárat szimpla hazugság, melyeket te ettől függetlenül előszeretettel idézel.

 

Hasonló hazug téma a városháza eladás (melyről szintén nyitottál topikot), ahol Karácsony még 1 milliót is felajánlott annak, aki törvénytelenséget látott mégsem történt semmi. A Karácsonyos városháza ügy célja az lett volna, hogy ha Karácsony lesz a miniszterelnök jelölt, akkor lejárassák. Csak közben Márki-Zay lett, de az anyag megvolt már, ezért fel kellett használni, hogy ne menjen kárba a hazug munka.

 

Köszönjük, zárhatod a topikot :-)

Ahogy már megbeszéltük: Cseh ellen semmi konkrét bizonyíték nincs

:D :D :D Megbeszélted ezt te a fejedben a hangokkal :D

az ellene folyó hadjárat szimpla hazugság,

:D :D :D

Hallod, itt arról van szó, hogy Völner már a gyanú felmerülésekor lemondott.

Köszönjük, zárhatod a topikot :-)

Ezért kár volt a másik nicken bejelentkezni :D :D

Azt sem érted, hogy miről szól a beszélgetés. Szemmel láthatóan meg sem hallgattad. Pedig kiderült volna, hogy Kaleta az miért a TI emberetek :D

trey @ gépház

Egyelőre ott tartunk, hogy "Bűnszervezet módjára működött Völner hivatala, 83 milliót kapott feketén az államtitkár a végrehajtói kar elnökétől" Schadl pedig már előzetesben csücsül. Majd Cseh esetében akkor beszéljünk bármiről is, amikor van bármi konkrétum. Mert az nincs, csupa kamu az egész, még egy konkrét vádat sem voltak képesek összerakni.

 

Mindenesetre én örülök ennek a mostani fejleményeknek, ami pl a városházán történik (Házkutatást, ahol "olyan dokumentumokat kerestek, amiket a Budapest.hu oldalon is megtalálnak, mert ezek mind nyilvánosak."), vagy amit Cseh-vel csinálnak (így kell írni? :-) ), ami egy szimpla kamu volt.

 

Ebből az látszik, hogy szorul a hurok, most ők is érzik, hogy van vesztenivalójuk. Kíváncsi vagyok, mi lesz még.

Városháza: "olyan dokumentumokat kerestek, amiket a Budapest.hu oldalon is megtalálnak, mert ezek mind nyilvánosak"

 

A Cseh Katalinos írás is arra utal, hogy az is hasonló kamu, amivel a butákat etetik: "Cseh Katalin cégbotrányához kapcsolódó egyik telephelyen" de a másik mégjobb, ott már csak a köthető közelébenről van szó "cégügyeihez köthető telephely közelében ". Szólj majd, ha valami konkrétum lesz, mint Völnernél vagy Schadl Györgynél.

 

trey, szorul a hurok...

"Megbeszélted ezt te a fejedben a hangokkal "

 

1 milliót ajánlott fel Karácsony, ha valaki törvénytelenséget bizonyít. Azóta kuss van. Cseh ügyben meg már hónapok óta. Told ide ezen hozzászólás alá a konkrét bizonyítékokat de legalább azt, hogy az ügyészség vádat emelt, mint a Völner ügyben. Ha ilyenek nincsenek, akkor sajnos ez a téma kifulladt, több hazugságot nem tud a hatalom beletolni.

Summeri hazugságokkal szemben az igazság: nyomozások vannak folyamatban, amit sajnos hátráltat az, hogy Cseh Katalin az EU parlamenti képviselősége mögé bújik illetve bújkál, ahelyett, hogy lemondana és segítené a hatóságok munkáját

https://www.origo.hu/cimkek/cseh-katalin/index.html?tag=Cseh+Katalin

1 milllió forintnál felnyerítettem. Ezen a szinten az nem pénz te süsü. :D

trey @ gépház

Cseh Katalinnál jelenleg ezek a tények:

  • egy cég (amiben ő korábban tisztségviselő volt) "bűncselekménygyanús körülmények között juthatott [...] támogatáshoz"
  • "korrupcióval vádolják"
  • "tehetett el pénzt"
  • "állhat a videók célkeresztjében"

 

Ez ahhoz képest, hogy Schadl előzetesben van, Völnert meg kiadták, elég sovány.

Schadl

2018. május 22-én 5 000 000 forint,
2018. augusztus 13-án 2 500 000 forint,
2018. december 5-én 2 500 000 forint,
2019. január 30-án 2 500 000 forint,
2019. március 1-én 2 500 000 forint,
2019. szeptember 23-ám 2 500 000 forint,
2019. november 20-án 2 000 000 forint,
2019. december 4-én 2 500 000 forint,
2020. január elején 5 000 000 forint,
2020. február 11-én 5 000 000 forint,
2020. március 27-én 3 000 000 forint,
2020. június 16-án 5 000 000 forint,
2020. augusztus 11-én 3 000 000 forint,
2020. október 1-én 3 000 000 forint,
2020. november 5-én 3 000 000 forint,
2021. február 4-én 3 000 000 forint,
2021. március 10-én 3 000 000 forint,
2021. április 15-én 3 000 000 forint,
2021. május hónapban 3 000 000 forint,
2021. június 2-án 3 000 000 forint,
2021. július 13-án 3 000 000 forint,,

jogtalan előnyt adott át Völnernek.

 

https://telex.hu/belfold/2021/12/13/itt-vannak-a-reszletek-mirol-is-szo…

Az irat szerint a fideszes politikus és Schadl György hivatali időben, vagy azon kívül leginkább éttermekben találkoztak, vagy többször az utcán Völner autója mellett, és ezeken a találkozókon adta át a végrehajtói kar elnöke a pénzt a politikusnak „konspirált módon”. Azt is felsorolja az írás, hogy pontosan milyen alkalmakkor, milyen összegek cseréltek gazdát:

Majd szolj, ha a jelenlegi EP megvonja a mentelmi jogot ettol a vegletekig becsuletes kekszalagostol, ha odakerul az ugy. Nem fogja. :)

Egyebirant: tisztségviselő helyett: Ügyvezető == Vezető tisztségviselő. Az ugye megvan, ez milyen felelosseggel jar?

Megint mas: valasztasok elott, ha nem zorog a szel, amikor fujja a haraszt, miert is nem mond le azonnal a mentelmi jogarol, sot: miert nem jelenti fel magat? Nehez a kovetkezoket a hozzad hasonloan elvakultakon kivul megmagyarazni, hogy:

  • Miert vizsgalodik az OLAF, ha nincs semmi?
  • Miert vizsgalodnak a hatosagok, ha nincs semmi?
  • Miert nem nyomoz a kekkokardas Hadhazy, amikor a jelenlegi partja es a leendo mandatuma is veszelyben van? Ha nincs semmi, Hadhazy szepen felmossa a padlot a becsuletes EP kepviselot vadolokkal.
  • Miert kussol mindenki, a rajongokon kivul? Mit kell eltussolni, ha nincs semmi?
     

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Miert vizsgalodik az OLAF, ha nincs semmi?

Az OLAF egy ok miatt vizsgálódik: Deutsch Tamás feljelentette Cseh Katalint náluk. Kötelességük minden bejelentést kivizsgálni, hogy egyrészt érintett-e EU-s pénz az ügyben, másrészt meg, hogy megáll-e a vád annyira, hogy továbbjusson az ügy az első fordulón. Egyelőre adatbekérési szakaszban vannak (őszi állapot), azóta nem találtam új infót az ügyről. Ha az OLAF talál konkrét bizonyítékokat és átadja a jelentést a magyar hatóságoknak, akkor tartana ott ez az ügy, mint a Völner esete.

Remek, akkor mar csak a tobbi kerdesre kell valaszt adni. :)

Nagyon ingovanyos talaj ez, s lathatoan rettegnek tole. Az a kerdes, miert? Ha nincs semmi gond, akkor miert nem visitanak, ahogy szoktak? Hol marad a mencsmegbrüsszel?

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Rettegnének? Nekem nem jön le ez annyira. Szvsz inkább megvárják az OLAF nyomozást, aztán lehet továbblépni. Ha objektíven próbálod egy pillanatra nézni a dolgot, akkor inkább arról szól az egész, hogy mi legyen a "heti közéleti téma". Az OLAF vizsgálat ugyanis van annyira lassú (hónapos nagyságrend), hogy közben lehet bármit mondani. Minek mennének bele egy védekező csatába, amikor van most sok más, a kormány számára igen kellemetlen téma, ami jobban érdekli a választókat? Nekik az az érdekük, hogy ezekről legyen inkább szó.

Igen, ez kozeleti tema. Emgem pl. epp ugy zavar az is, ha 

- Volner korrupt
- Ha Cseh Katalin csaladi cege a Nolimpia kampany kozepette az olimpiaval kapcsolatos munkakra vesz fel EU tamogatast
- Ha Karacsonyek el akarjak adni a varoshazat, meg a tokomtudja meg mit, holott erre az ugato kutya nem hatalmazta fel oket
- Ha MZP sogora jo penzert tervez egy uj utcat Hodmezovasarhely legjobb allapotu utcaja helyere, s hogy-hogynem meg is nyeri (elotte a "terv" harom evig lapult a fiokban)
- Ha MZP kampanybuszos haverja nyeri a varosi szemelyszallitast
- Ha Meszarosek sorra nyernek el projekteket, lathatoan minden verseny nelkul
 

Ez mind kozeleti tema, kerem szepen. 

Es ezert minden erintettet vizsgaljon minden szervezet, ami letezik es van nyomozati/vizsgalati jogkore. Tiborczot epp ugy, ahogy Meszarost, Bige -t, Csekk Katalint, whatever. Lazart is vagy 20 peldanyban feljelentettek Vasarhelyen, meg borosrekeszekert is, amin volt egy "L" betu. Mindenki bukjon, akinek buknia kell, mert olyat kovetett el. Aki nem, az meg oruljon, ha tisztazza magat es kampanyoljon azzal, hogy o becsuletes volt, minden tamadas ellenere.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nyomozás alatt sehogy, az elején meg a végén lehet kb. valami konkrétumot megtudni, hacsak valaki nem szivárogtat. Ha elkészül az OLAF jelentés, azt átadják az adott ország hatóságainak, hogy ők is el tudják kezdeni a nyomozást majd esetleg a bírósági eljárást. A jelentést nem hozzák nyilvánosságra az ügy lezártáig, mert az befolyásolhatja az érintetteket. A Tiborcz-ügy alapján tehát ezek az esetek lehetnek szerintem:

a) Az OLAF talál visszaélést és a magyar nyomozás is talál. Ez sima ügy, a bíróságon gyorsan elmeszelik Cseh Katalint és nyilvánosságra hozzák az OLAF jelentést is.

b) Az OLAF talál visszaélést, de a (korábban/párhuzamosan vizsgálódó) magyar hatóság nem és hamarabb lezárják a nyomozást, mint az OLAF. Ekkor a Tiborcz-ügy precedense alapján be lehet perelni az OLAF-ot, hogy hozzák nyilvánosságra a jelentést.

c) Az OLAF nem talál visszaélést, a magyar hatóság igen. Ez a legmacerásabb eset, hiszen Cseh védekezhet azzal, hogy a magyar hatóságok politikai nyomásra cselekedtek. Ekkor fog talán legtovább elhúzódni az ügy.

d) Se az OLAF, se a magyar hatóságok nem találnak semmit: ez is sima ügy, az adófizetők pénzéből kifizetik azt a tucatnyi elbukott sajtópert, amit a KESMA fog kapni, aztán megy minden tovább, mint régen.

Hagyjátok már egymás butítását, az OLAF-ozást. Az OLAFra nincs szükség, a magyar hatóságok tudnak nyomozni, ha akarnak (OLAF-ra csak akkor lenne szükség, ha mint mondjuk a Tiborcz ügyben, a magyar hatóságok nem hajlandók nyomozni). Egyelőre a magyar hatóságok nem találtak semmit. Ismétlem: semmit. Arról a hatóságról beszélünk, ami egyébként simán lehallgat bárkit. Ha így sem találtak semmit, akkor látszik, hogy ez az egész Cseh ügy egy nagy kamu

A magyar hatóságoknak van jogkörük és lehetőségük bármilyen hasonló esetben eljártni. Ha ezt nem teszik meg, akkor van csak szükség az OLAF-ra. Tehát az OLAF-ra csak akkor van szükség, ha a magyar hatóságok nem vizsgálnak ki egy lehetséges bűnesetet. Vagy azt akarod mondani, hogy a magyar hatóságok rosszul végzik a munkájukat? Ugye, hogy nem. Ebből viszont az következik, hogy butaságot beszéltél.

Summeri "semmi sem történik" ....

Valóság: házkutatások mindkét ügyben:

Summer faarccal ... "Semmi. Semmi és semmi."

trey @ gépház

"Karácsony még 1 milliót is felajánlott annak, aki törvénytelenséget látott mégsem történt semmi."

Neked ez nyilvánvalóan nagyon sok pénz, nekem kicsit kevesebb mint a havi fizu. A városháza eladás pedig sok százmilliárdos üzlet. Ha valaki "látott valamit" majd biztosan rohan Karácsonyhoz ennyiért. A naivitásod végtelen. 

Lefizetni? Komoly bajok vannak az értő olvasással. Annyit írtam, hogy az üzlet értékéhez mérten nevetséges összeget ajánlott fel Karácsony. Ezzel az erővel azt is mondhatta volna, hogy aki tud valamit azt meghívja egy sörre. 

A nyilvánosságra került hangfelvételek után tagadni a valóságot elég értelmetlen dolog, de... lassan egy új szitokszó fog ebből születni. Ennyire még te sem lehetsz dékás! :)

"Ha valaki "látott valamit" majd biztosan rohan Karácsonyhoz ennyiért."

Ebből gondoltam, hogy ha valaki x összegért nem csinál meg egy triviális dolgot, akkor arra valami komoly oka van, általában >X összeg.

Vagy nincs ügy, ezért nem tud róla senki.

A csirkefarhát projekt meg megmutatta, hogy sokaknak már 50 forint is sok...

"A nyilvánosságra került hangfelvételek után tagadni a valóságot elég értelmetlen dolog"

Lehet hogy meg kellene hallgatnod. Ha meglesz az a rész, ahol Karácsony árulja a Városházát, nyugodtan linkeld be. 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szánalmas ez a kapálózás ami megy a Fideszben, csak hogy bebizonyítsák saját maguknak, hogy nem is annyira korruptak és inkompetensek, mint ami látszik :D

A Volner ügyben az érintetten kívül lemondott egyébként valaki? Mondjuk legalább a közvetlen felettese?

Az érintett sem mondott le pl. az országgyűlési mandátumáról ha jól tudom. Arról nem is beszélve, hogy a főnökeinek vajon megfordult-e a fejében, hogy vállalják a felelősséget?

Ne haragudj, de nem tudom kire gondolsz "nektek" alatt. Mivel nekem válaszoltál, felhívom a figyelmed hogy nem vagyok egy párt tagja sem. És fingom sincs ki az a "kokainos úr" :)

Az érintett sem mondott le pl. az országgyűlési mandátumáról ha jól tudom.

Ha kiderül, hogy bűnös, majd lemond. Beszélgetésben benne van. 

 Ne haragudj, de nem tudom kire gondolsz "nektek" alatt.

Minden kommentedből süt a hovatartozásod.

Mivel nekem válaszoltál, felhívom a figyelmed hogy nem vagyok egy párt tagja sem.

Én sem. Na és?

És fingom sincs ki az a "kokainos úr" :)

Látod, ez a baj. Nyeled a ballib média szarát, de nem tájékozódsz a másik oldalról. 

trey @ gépház

Tudjuk, amikor hazugságon kap valaki, akkor már teljesen lényegtelen, mit írtál.

Jobb oldalon elmennek azok, akikkel probléma van. Bal oldalon nem.

Völner lemondott? Nem. Ha lemondott volna, nem ma döntenének a mentelmi jogának a felfüggesztéséről.

Így továbbra is csak kapaszkodsz hazudsz.

De, lemondott:

Völner Pál lemondott államtitkári posztjáról, miután hivatali vesztegetéssel gyanúsították meg

:D

Nem mondott le, nem mondott le!

Ha lemondott volna, nem ma döntenének a mentelmi jogának a felfüggesztéséről.

Technikai részletkérdés. Szalmaszál, amiben itt kapaszkodsz. Red herring a tereléshez. 

trey @ gépház

Legyünk azért tárgyilagosak, azért volt rá pálda, érdekes hogy senki se emlékszik erre, pedig nekem elég rossz a memóriám.

2003. február Lemondott Kiss Elemér mszp-s kancelláriaminiszter, mivel korábbi munkahelyének, ügyvédi iroda, állami vállalattal kötött szerződéses kapcsolata erkölcsileg kifogásolgató. Tehát korrupció miatt.

Más okból lemondottak, erre már rákerestem:

1996. február  Bokros Lajos MSZP, pénzügyminiszter benyújtotta lemondását, mert nem látta biztosítottnak az államháztartási reform és szigorú takarékossági programja következetes végrehajtását. Mondjuk őt megválasztani se lett volna szabad, csak éppen a 94-ben megválasztott "na és" kormánynak 1 évig fogalma sem volt, mit kellene csinálnia, szó szerint nem csináltak semmit. Gy. Ferenc csak tőlük vehette az ötletet. Mivel az mszp szdsz kormányoknak az egyetlen gazdaságpolitikai ötletelgetése a minden állami vállalatot eladni gombokért volt.

Főleg a közszolgáltató stratégiai Állami  cégek eladása francia, szintén állami cégnek.

Persze csak a Magyar állam rossz gazda, a  francia az jó.

1995. március - Kovács Pál MSZP, népjóléti és Katona Béla mszp, a titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter lemondott, mert nem értettek egyet az ún. Bokros-csomaggal, vagyis a kormány megszorító gazdasági döntéseivel, illetve az előterjesztés módjával.

1995. október  Kósáné Kovács Magda MSZP munkaügyi miniszter lemondott tisztségéről, mert nem értett egyet a betegszabadság finanszírozására vonatkozó pénzügyminisztériumi javaslattal.

1995. november  Fodor Gábor szdsz, művelődési és közoktatási miniszter lemondott, mert nem értett egyet a kormány november 23-i, a művelődési tárcát súlyosan érintő pénzügyi döntéseivel.

1996. november  Dr. Szabó György MSZP, népjóléti miniszter lemondott, mert nem sikerült megszereznie az egészségügyi rendszer stabilizálásához szükséges pénzt.

1995. január  Békesi László MSZP, pénzügyminiszter a kormányon belüli jelentős gazdaságpolitikai nézeteltérések miatt lemondott tisztségéről.

Még szerkesztgetni akartam, túl gyorsan válaszoltál. Ezt a mondatot:

Mivel az mszp szdsz kormányoknak az egyetlen gazdaságpolitikai "programja" ötletelgetése a minden állami vállalatot eladni gombokért volt.

Amúgy a Veterán tagok akkor is szerkesztgethetnek, ha már válaszolt valaki?

Völner Pál: támogatom a mentelmi jogom felfüggesztését

    Budapest, 2021. december 13., hétfő (MTI) - Az Országgyűlés mentelmi bizottságának hétfői ülésén nem vesz részt, de támogatja mentelmi jogának felfüggesztését Völner Pál, az Igazágügyi Minisztérium múlt héten lemondott parlamenti államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő.

    A politikus Hargitai Jánosnak, a mentelmi bizottság elnökének írt levelét jogi képviselője juttatta el az MTI-hez.
    Mint írta, bár az ülésen nem kíván részt venni, kifejezetten kéri, hogy a testület döntsön ügyében. Megjegyezte, a Legfőbb Ügyészség általa megismert indítványa "meglehetősen zavaros, elnagyolt, ellentmondásos, több helyen összefüggéstelen, bizonyos részleteiből az sem derül ki, hogy a Legfőbb Ügyészség milyen bűncselekmény megállapítását feltételezi".
    "A Legfőbb Ügyészség indítványa engem érintően számtalan valótlan állítást tartalmaz, melyekre konkrétan majd a nyomozóhatóság részére fogok reagálni. A Legfőbb Ügyészség megkeresése nincs teljesen összhangban azzal a közleménnyel, melyet a közvélemény 2021. december 7-én ismert meg" - írta Völner Pál.
    Hozzátette: ennek ellenére kifejezetten személyes érdeke, hogy a nyomozást folytató hatóság előtt szerepét és ártatlanságát mielőbb tisztázhassa. "Ezért is támogatom feltétel nélkül a mentelmi jogom kiadását."
    A Legfőbb Ügyészség kedden jelentette be, hogy Polt Péter legfőbb ügyész Völner Pál országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára parlamenti mentelmi jogának felfüggesztését kérte a házelnöktől bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés megalapozott gyanúja miatt.
    Völner Pál jogi képviselője aznap közölte: ügyfele kedden benyújtja lemondását államtitkári tisztségéről. Az ügyvédi iroda közleményében az állt: Völner Pál nem ismeri el büntetőjogi felelősségét, semmilyen bűncselekményt nem követett el, "államtitkári és miniszteri biztosi feladatait tisztességesen és a törvényeknek megfelelően látta el".

Én hazudtam volna? Te állítottad, hogy ő maga kérte, és ezt arra alapoztad, hogy Gulyás Igazmondó Gergely benyögött valamit egy indexes interjúban, csakhogy az MTI-nek eljutatott szöveg szerint ezzel szemben az igazság az, hogy nem kérte a mentelmi jogának a felfüggesztését, mindössze támogatta, ha már egyszer az ügyészség elindította a folyamatot. És le sem mondott a képviselői helyéről, szóval hazudj még, kérlek, úgy várom, milyen faszságokkal tudsz még előjönni a konkrét, igazolható tényekkel szemben!

Na mesélj a hovatartozásomról, ha már ennyire képben vagy :) Kíváncsi vagyok mit tudsz, amit én nem :D

"Látod, ez a baj. Nyeled a ballib média szarát, de nem tájékozódsz a másik oldalról. "

Esetleg személyeskedés helyett belinkelhettél volna valami cikket is, hogy tudjak tájékozódni. Tudod nekem van életem, nem követem olyan szinten a politikát, hogy minden általad használt gúnynévről beugorjon, miről is van szó, elnézést.

Arra egyébként pont elfelejtettél reagálni, hogy vajon a megnevezett úr felettesei miért nem akarnak felelősséget vállalni?

Egyelőre ott tartunk, hogy a felelős felelősséget vállal. Ezt hiányolom a másik oldalon is.

Ez a rugózás a felettesein téma 444/Telex bullshit. Iszod szépen.

Esetleg személyeskedés helyett belinkelhettél volna valami cikket is, hogy tudjak tájékozódni.

https://24.hu/belfold/2019/10/04/korrupcio-kokain-kispest/

trey @ gépház

"Egyelőre ott tartunk, hogy a felelős felelősséget vállal. Ezt hiányolom a másik oldalon is."

Ugye azzal tisztában vagy hogy nem csak Volner a felelős? De nyilván az gáz lenne, ha Varga "nőisvanakormányban" Judit, esetleg Pintér "biztonságicéghálózat" Sándor, ne adj isten Szijjártó "lélegeztetőgépokosban" Péter bukna. Nem fura, hogy pont most adták ki Volnerre a vadászati engedélyt?

"https://24.hu/belfold/2019/10/04/korrupcio-kokain-kispest/"

Kösz. Erre azt tudom mondani, hogy felőlem (kevés kivételtől eltekintve) lóghat gyakorlatilag az összes MSZP-s.

Szerkesztve: 2021. 12. 13., h – 09:56

A beszélgetésben azért Kocsis helyretesz néhány ballib hazugságot. Pl. a "salátatörvény" ballib hazugságokkal kapcsolatban is :D A riporter se nagyon tud mit mondani. Ezért jó néha olyanok szájából hallani a dolgokat, akik tudják is mit beszélnek.

Az a szánalmas kísérlet az indexestől, amikor "nem tudhatjuk, hogy kokain volt" :D :D :D

Cringe.

trey @ gépház

Ugyanis Marki-Zay jobboldali, keresztény-konzervatív beállítottságú.

Bas..meg, még a kávémat feldöntöttem, mikor megláttam ezt a mondatot. Ez kb. olyan, mint amikor valamelyik genderidióta őzikének vallotta magát. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

(értem én de) a politikai beállítottsága nem ismert, de irreleváns is, mert Gattyán egy üzletember és ennek megfelelően is viselkedik. Vagyis konkrétan ő egy alkut kötött és pénzért csinálja, amit most csinál.

 

Gattyán sztorija olyan, mint amikor valaki amatőr módon blöfföl pókerben. Látszik, hogy nem áll össze a sztori, amit próbál eladni, nem konzekvens. Ez azért van, mert blöfföl, hazudik.

Szerkesztve: 2021. 12. 13., h – 13:38

Arcotok, ha kiderülne, hogy a Völner ügy egy politikai blöff volt, kiderülne, hogy nem is csinált semmit, a Fidesz és Polt nagy dirrel-durral bejelenti, hogy gyanú, látványos lemondás, vizsgálat, kiderülne, hogy a bíróság felmenti :D

Mindezt azért, hogy bizonyítsák: jobb oldalon van következmény, nem igaz, hogy nem működik a jogrendszer

Ez mekkora átbaszás lenne, te jó ég :D :D :D :D

És szerintem tét nélkül meg lehetne csinálni.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 12. 13., h – 18:07

Legyünk büszkék Völner Pálra, mert bűnszervezetben lopott, majd miután kiderült, önként lemondott!

ROTFL

Ne legyél már nevetséges. Megfogtalak?

Te például bebizonyítottad már, hogy nem loptad a svájci órádat?

Mindegyikről számlám, elektronikus nyilvántartásom van a gyártónál. Mit erőlködsz? Annyira szánalmas :D

trey @ gépház

"A téma itt arról szól, hogy amíg valaki nem tisztázza magát, addig lemond."

Völner továbbra is képviselő. Cseh is. Völnert véded, Csehnek le kellett volna mondani szerinted. 

Olyan szép kettős mérce ez, hogy ki lehetne állítani múzeumban... :D

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Igazából tökmindegy. Olyan szinten aljasodott le a kormányoldal és az ellenzék is, és főleg a sajtójuk, hogy a szememben érdektelenné és olvashatatlanná vált az összes. Bár biztosan vannak akik ilyenekre recskáznak.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Annyira nem, mert ez azt jelenti, hogy valahol üldögél egy egyértelműen zsarolható, és valószinűleg zsarolt közszereplő...

Ezekkel a dolgokkal nem az a baj, hogy valaki szórakozott, és azt lefilmezték, ez tényleg irreleváns, hanem hogy komolyabb pozícióban egy könnyen zsarolható ember ül.

“Any book worth banning is a book worth reading.”