2021 van és valaki írt egy új Windows 3.x mouse drivert

De miért? 

"Running Windows 3.1 in VMware …. but annoyed by having to grab and ungrab the cursor manually?" Buckley asks in the project's README. "Wish you could just move the cursor in and out like a modern OS (one with USB tablet support or VMware Tools drivers), with no Ctrl+Alt dancing? Or want to control your cursor at all under the ESXi web UI?"

His answer to those questions is: "With this driver, now you can."

 

https://www.theregister.com/2021/11/29/a_new_windows_3x_mouse/

Hozzászólások

Ez király!

HUP-ot olvasni olyan, mint Zuzu Petalssal beszélgetni.

Remelem csak a GUI resze fut win3.x felett, mert amugy nem egy real-time rendszer. Arra amugy rendben van, ha nincs ra mas igeny.

Mi ilyesmire LinuxCNC-t hasznaltunk, ott a real-time kernel sokat segit, a GUI testreszabhato, meg mindenfele hardware-fuggo modulokkal kiegeszitheto. Plusz elony, hogy ha kell, elered rola a NAS-t (g-code-ok miatt), ill. futtathatsz rajta szamologepet (pl. hol a munkadarab kozepe), bongeszot (g-code referenciara mondjuk), meg egyebeket.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

eleg komoly gyari gep. Talan 16 fejet tud egyszerre kezelni, meg van x,y,z mellett meg egy forgotarcsaja is.

Szoval hobbi cuccnal komolyabb, de nem is az a kezelhetetlen ipari meret. Szemre olyan 1500kg lehet. Van toloajtaja, meg ami egy uzemben elvaras.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Mar csak az a kerdes, hogy githubrol hogy kerul a Windows 3.x-re az uj driver.

Remélem virtualboxhoz is meglesz :D

Fedora 35, Thinkpad x280