A CIA nyilvánosságra hozta az összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációját

Felkerült a netre az 1980-as évekig visszamenőleg a CIA összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációja – ITT meg is nézheted, sőt, le is töltheted.

Hozzászólások

Miért érdekes bárki számára, hogy valaki látott valamit, amiről nem tudta, hogy mi az?

Szerkesztve: 2021. 01. 13., sze – 22:52

Véleményem szerint a következő terv az, hogy szimulálnak egy UFO találkozást, hogy azzak krízist idézzenek elő. Erre készítik elő a lelkeket, rengeteg UFO-s hír várható a közeljövőben. Már volt is pár, például valami kutató azt mondta egy űrojjektumra, hogy tuti hogy idegen űrhajó, mert hiszen fényes és hosszúkás :-)

Valamelyik régi Galaktikában volt egy novella, amiben valami idegen hódítók ellen küzdött az emberiség a Földön, és az volt a csattanó, hogy nem is volt semmiféle idegen támadás, de össze akarták rántani, egységesíteni akarták az emberiséget azzal, hogy végre színre lépett egy igazi "külső" ellenség.

Nyilván fogalmam sincs, működne-e az ilyen összefogás, vagy hogy mi lenne a következménye (elvégre a lényeg mindig a részletekben van), de egyáltalán nem számítok arra, hogy bármiféle lényegesre vagy újdonságra fény derülne ezekkel az ufódokumentumokból.

https://index.hu/techtud/2021/01/18/a_tic-tac_incidens_azaz_ufot_latott…

https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-c…

Azt nem tudom, hogy megrendeznek-e egy kamu inváziót, vagy konkrétan felfedik-e a létezésüket, de tényleg iszonyat mennyiségű hír jön mostanában a mainstream médiában.

Ami azért is érdekes, mert 2 éve a mainstream szerint azok, akik az UFO-kban, meg az idegenekben hittek, azok alufóliasisakos, konteós agyalágyultak voltak, akiket ki kell röhögni, gúnyt kell űzni belőlük.

Úgy látszik, hogy változott az ukáz, mostmár a narratíva inkább érdeklődő, megengedő.

Érdekes kérdés lesz az is, hogy a Däniken által felvetett Ancient Aliens/Astronaut hipotézist a sok évnyi röhögés és lefitymálás után revideálják-e; ugyan nem mondom, hogy mindenben igaza/uk van, de mindenképpen érdekes elmélet, ami nem érdemelte meg azt a fajta leereszkedő gúnyolódást, amit kapott:

https://www.manchestereveningnews.co.uk/whats-on/whats-on-news/huge-new…

Lehet újra kell majd gondolnunk a vallásaink alapjait, a mitológiát, a mondákat...

A Szent Római Egyház szélsőséges [utolsó?] üldöztetése során Péter, A Római ül [a trónon], aki számos megpróbáltatás közepette legelteti nyáját. Amikor mindezek [az idők] elmúlnak, a hét dombra épült város meg fog semmisülni, s a félelmetes bíró el fogja ítélni népét. Vége.

A legelterjedtebb megfejtés (vagy következtetés?) nagyjából azt tartalmazza, hogy XVI. Benedek után jön az utolsó pápa ..., akinek uralkodása alatt a katolikus anyaszentegyház komoly megpróbáltatásokkal szembesül, s végül (a Vatikánnal, illetve hát Rómával együtt) megsemmisül, apokaliptikus körülmények közepette, ami után már csak a végítélet következik, s a vég.

Meglátjuk, hogy a következő dátum jön ki: 2032. március 18.

A fenti logika alapján ez lesz az utolsó pápa uralkodásának utolsó napja.

https://konteo.blogrepublik.eu/2012/12/03/szent-malakias-profeciai/

Ha van a fentiekben valami, akkor tényleg iparkodniuk kell az idegen narratíva felépítésével, hiszen a jövendölés szerint már csak ~10 évük van arra, hogy felkészítsék az emberek tömegeit a hitük alapjainak megkérdőjelezésére, ezzel elkerülve a káoszt és a tömeghisztériát... :)

Már volt is pár, például valami kutató azt mondta egy űrojjektumra, hogy tuti hogy idegen űrhajó, mert hiszen fényes és hosszúkás :-)
 

https://nymag.com/intelligencer/2021/01/harvard-astrophysicist-avi-loeb…
 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Knight_satellite_conspiracy_theory

AstroMenace és fegyencedzés, én ezt a kettőt tolom.

Az AstroMenace Földön kívüli civilizációk támadásának visszaverésére segít felkészülnöm, míg a fegyencedzés azért kell, hogy ha a hupról beperelnek és böri a vége, akkor én legyek az admin bent! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

A Pentagon megerősítette a CNN-nek, hogy valódiak azok a három azonosítatlan repülő tárgyról kiszivárgott fotók és videók, amelyeket még 2019-ben készített az amerikai haditengerészet.

https://index.hu/kulfold/2021/04/18/a-pentagon-megerositette-az-ufok-ro…

https://youtu.be/SKsLK_Na7iw

Esti film helyett ez a 3 rész youtubeon:

Földönkívüliek 1/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 2/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 3/3 | Űrkutatás magyarul

Mond érdekeseket a srác, egyébként a csatornáján érdemes körülnézni, sajna nincs annyira sok cucca.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Szerkesztve: 2021. 05. 08., szo – 19:58

A Pentagon volt tisztje szerint igenis vannak ufók

...

A Pentagonban külön műveleti csoportot hoztak létre az észlelések kivizsgálására, januárban pedig 180 napot kaptak az amerikai hírszerző szolgálatok, hogy összeszedjenek mindent, amit az ufókról tudnak, majd a kongresszust is tájékoztassák erről. A nagy beszámoló várhatóan még június végén megtörténik.

...

Ufók márpedig vannak, csak a Pentagon nem akarja ezt elismerni, nehogy pánik törjön ki, és nehogy felzaklassák a vallásos közösségeket – magyarázta a New York Postnak a vitatott megítélésű Luis Elizondo, a Pentagon volt hírszerző tisztje, aki állítása szerint 2010 és 2017 között vezette a Pentagon fejlett légifenyegetés-azonosító programját. 

...

Szóval ha Elizondo saját állítása szerint bizonyítani tudta volna az ufók létezését, miért akadályozták? Nos, részben azért, mert sértette felettesei vallási meggyőződését, hiszen ha nem e világiak a repülő tárgyak, akkor honnan származnak? 

Ezt állítja Nick Pope, a brit védelmi tárca ufókutató részlegének vezetője is. Mint mondta, sokan elfogadták, hogy a jelenség valós. Inkább abban láttak problémát, hogy az azonosítatlan, sci-fi-filmekbe illő eszközökről azt mondják, „démoni eredetűek”, így jobb nem foglalkozni velük. Lényegében igyekeztek ignorálni a jelenséget. 

https://index.hu/kulfold/2021/05/08/ufo/

A dínók meddig éltek a Földön? Azt hiszem 160 millió évet, mi meg talán 200 000 éve vagyunk, de kevesebb mint 150 000 éve lehet számításba venni minket. Na most ha valamikor vette is a fáradtságot egy idegen civilizáció megnézni a Földet, akkor az lehet pár millió éve volt, nyilván ez tegnap is lehetett volna, na de: Ha nem utaznak a fénysebességnél gyorsabban, akkor mi a francnak járnának ide a messzi távoli Földre, mert értelmes távolságba hozzánk nem igen van semmi. Szóval én nem hiszek ebben, de mint írtam, ha jönnek, akkor én majd dugom őket! :D

Szerk.:
Na, megvan a konklúzió! :D
Esélyesebb, hogy a dínók láttak és dugtak UFO-t, minthogy mi! :)

Szerk2.:
Amúgy meg egy kérdést kell feltenni! Létezik Földön kívüli civilizációknál is HUP? Ha - nem - a válasz, akkor nincs miről beszélni, hiszen az iparosodás után a hup.hu a legnagyobb civilizációs ugrás! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Na most ha valamikor vette is a fáradtságot egy idegen civilizáció megnézni a Földet, akkor az lehet pár millió éve volt, nyilván ez tegnap is lehetett volna, na de: Ha nem utaznak a fénysebességnél gyorsabban, akkor mi a francnak járnának ide a messzi távoli Földre, mert értelmes távolságba hozzánk nem igen van semmi.

Ez amúgy jogos kérdés.

De 1:

nem biztos, hogy nem utaznak a fénynél gyorsabban, szóval lehet nekik ez annyi, mint Budapestről leruccanni a Balcsira.

2:

elképzelhető, hogy nem mászkálnak oda-vissza, hanem ide van beosztva a szolgálati helyük:

https://en.wikipedia.org/wiki/Watcher_(angel)

Hát a jelenség tényleg valós, valóban léteznek pixeles videók, amelyeken nem tudjuk mi van.

De ez csak a fos minőségű videófelvételek létezésére bizonyíték, nem a földönkívüliek létezésére.

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

A szkepticizmus még jogos is lenne, ha nem lenne tele a történelem földönkívüliekkel történt találkozásokról szóló híradásokkal:

Baptism of Christ, 1710, Aert de Gelder

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, a festmény magáért beszél.

The Annunciation, with Saint Emidius, 1486, Carlo Crivelli

Szintén.

Crucifixion of Christ, Visoki Dečani Monastery

Mit keres a bal és jobb felső sarkokban egy-egy repülő tárgy pilótával?

Madonna with Saint Giovannino, 15th century

Érdemes észrevenni az alakot, aki az azonosítatlan repülő tárgyat vizslatja a háttérben.

Utsuro-bune, 1803

Japán híradás egy furcsa találkozásról. A "hajó" alakja egészen meglepő.

Svetitskhoveli Crucifixion, 16th century

Bal és jobb felső sarkokban azok most medúzák az égben? Vagy repülő tárgyak szállnak fel éppen?

A szkepticizmus tényleg jogos, hány olyan festményt linkeljek, amit nem létező dolog van? 

Aztán néha még ki is derül, miért, lásd a helikopteres hieroglifa, amiről szintén gyártódtak elméletek, aztán meg valaki utánanézett, hogy hogy jöhetett létre....

Ha valamit nem tudsz azonosítani, vagy nem érted, vagy nem tudod miért festették oda, az még nem jelent fölönkívülieket. Csak annyit jelent, hogy fogalmad sincs, miért van az odafestve...
 

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Itt találsz pár földönkívüliek által elvégzett genetikai kísérlet eredményét, illetve a földönkívüli technológiák által megváltoztatott téridő-struktórák egyszerűsített képeit: https://www.wikiart.org/en/salvador-dali

Sőt, szerintem a azt a zsiráfot is a kis szürkék gyújtották fel :)

(Őket egyébként a magyar irodalom több műve is bizonyítja : https://szurkek.tumblr.com )

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

hány olyan festményt linkeljek, amit nem létező dolog van?

Amennyit akarsz, ha közben mellé linkeled azt is, hogy a Pentagon elismerte az ábrázoltak létezését, illetve magas rangú katonai beosztottak hangoztatják, hogy márpedig a jelenség valós.

lásd a helikopteres hieroglifa, amiről szintén gyártódtak elméletek, aztán meg valaki utánanézett, hogy hogy jöhetett létre....

Itt van e. Mármint ugye arra gondolsz, hogy valakik kitaláltak valamit, amivel esetleg, talán magyarázni tudják, hogy miért is van 3 darab, modern közlekedési/hadászati eszközökhöz meglepően hasonló ábrázolás egy 3000+ éves egyiptomi feliraton. Mert oké, legyen csak a helikopter, egy darab ábrázolás, megtévesztő, véletlen. Kettő? Egy helikopter és egy tank? Hát biztos csak a szemünk csap be bennünket. De három?! Helikopter, tank, repülő? Nyilván lehet csak véletlen, de na... elég durva véletlennek kell lennie, ha ezeket így egymás mellé sodorta.

Ha valamit nem tudsz azonosítani, vagy nem érted, vagy nem tudod miért festették oda, az még nem jelent fölönkívülieket.

Teljes mértékben egyetértek.

Viszont te azzal kezdted, hogy valóban léteznek pixeles videók, amik nem bizonyítanak semmit. Persze, önmagukban azok se, se a festmények nem bizonyítanak semmit. Ha a kettőt összerakjuk, akkor már lehet egy érzésünk, hogy itt talán van valami a háttérben; és ha közben magas rangú emberek nyilatkoznak olyanokat, hogy a jelenség valós, akkor már elkezdhetünk gyanakodni is, hogy talán mégse annyira légből kapott az ötlet.

Csak annyit jelent, hogy fogalmad sincs, miért van az odafestve...

Várom a megfejtéseid.

Gyanakodni, azt lehet. 

"Várom a megfejtéseid."

Miután leírtam, hogy ilyen szétpixelezett videókból semmire nem lehet rájönni, ezt most komolyan leírtad?

", illetve magas rangú katonai beosztottak hangoztatják, hogy márpedig a jelenség valós."

Én is szó szerint ezt írtam: A jelenség valós.

Ha én lefilmezek valamit a telefonommal, amin semmi kivehető nem lesz, az is valós jelenség, és arra is lehet elméleteket építeni. Csak minek?

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Miután leírtam, hogy ilyen szétpixelezett videókból semmire nem lehet rájönni, ezt most komolyan leírtad?

Csak annyit jelent, hogy fogalmad sincs, miért van az odafestve...

Zavart érzek az erőben.

Szóval még mindig várom a megfejtésed, hogy miért vannak repülő tárgyak odafestve...

Ha én lefilmezek valamit a telefonommal, amin semmi kivehető nem lesz, az is valós jelenség, és arra is lehet elméleteket építeni. Csak minek?

Mert érdekes? A te hipotetikus telefonos, pixeles videóid hitelességét is elismeri majd a Pentagon? Esetleg egy F/A-18 kabinjából fogod filmezni?

"Szóval még mindig várom a megfejtésed, hogy miért vannak repülő tárgyak odafestve..."

Fogalmam sincs, mint ahogy neked se. Miért festettek a festők nem létező dolgokat? Mert olyan kedvük volt, mert befüveztek előtte, mert valamit odafestettek, amit te nem ismersz fel, bármi lehet. De persze a legvalószínűbb, hogy földönkívülieket festettek le, mert miért ne, tényleg ez már bizonyíték :)

"pixeles videóid hitelességét is elismeri majd a Pentagon?"

Miért ne lenne hiteles? Én filmeztem s.k. , semmit nem változtattam rajta. Ennél hitelesebb nem lehet. Én a Pentagonnak is tök elhiszem, hogy vannak pixeles videóik.

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Egyébként vannak sokkal durvább dolgok is (le vannak rajzolva, szóval tuti léteznek) :

Gyilkos, emberméretű, fegyvert használó nyulak! https://www.openculture.com/2019/03/killer-rabbits-in-medieval-manuscri…

... vagy.... vagy nem kell minden elhinni, amit a képeken látsz. :)

(de pl. csigák is: https://blogs.bl.uk/digitisedmanuscripts/2013/09/knight-v-snail.html )

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

És most akkor várom a cikkeket, amin magas rangú állami és katonai tisztviselők hangoztatják, hogy az emberméretű nyulak márpedig valódiak :)

Mert ugye úgy néz ki, hogy még mindig nem tudod fejben összekötni, hogy itt nem két különböző, hanem egymást támogató dolgokról van szó.

Mondjuk ezt már megszoktam tőled.

így van, vannak dolgok, amiről túl kevés az információnk.

De ez még nem ok arra, hogy minden faszságot elhigyjünk róla, amit az interneten olvasunk....

Jaj, nem értek valamit egy festményen, biztos földönkívüli....

Láttam egy pixeles videót, biztosan földönkívüli....

Helikopter egy hieroglifán, biztosan... hmm... erre mi is az elméleted?

Brutálisan félsz az ismeretlen dolgoktól... meg hogy valamire egyszerűen nincs magyarázat.

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

"Mármint ugye arra gondolsz, hogy valakik kitaláltak valamit, amivel esetleg, talán magyarázni tudják"

http://raincool.blogspot.com/2010/05/helicopter-hieroglyphs-explained.h…

Nos igen. vagy két egymásra vésett név (nagyon valószinűtlen, miért vésnének az egyiptomiak neveket csak úgy?), vagy helikopter és tank az ókori egyiptomban (sokkal elfogahatóbb elmélet, ennek értelme van, hát persze, hogy helikopterrel röpködtek akkor, meg tankok jártak arra) :D

 

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Elolvastam, azért ez érdekesebb gondolat:

> Ez alapján született az a teória, hogy nem feltétlenül a csillagok között kell kutatni ennek a technológiának a birtokosait. Érdemes lehet inkább a mélytengerek felé fordítani tekintetünket. 

Az óceánok mélyét abszolút nem ismerjük, annyira sem mint a Holdat vagy a Marsot. Lehet ott bújtak el a kis sunyik! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Az óceánok mélyét abszolút nem ismerjük, annyira sem mint a Holdat vagy a Marsot. Lehet ott bújtak el a kis sunyik! :D

És ugye adná magát a triviális konklúzió, hogy ezek igazából az atlantisziak :)

Mondjuk én ezt kevésbé tartom elképzelhetőnek, mert van egy egész logikusnak tűnő magyarázat Atlantisz jelenlegi elhelyezkedésére. Már akartam róla írni, de viszonylag hosszúra terveztem, az meg sok idő. Lehet összedobok valami rövidebbet gyorsan, ha már így felmerült Atlantisz (no pun intended) :)

Így van.

Olyan repülő tárgyak, amelyeket vagy nem emberek készítettek:

Amellett, hogy egyes repülő objektumok 17 ezer kilométer per órával tudnak szállni, gond nélkül lebegnek a földfelszín felett, ahogy a sztratoszférában pillanatok alatt képesek megfordulni, és a víz alá merülés sem okoz nekik gondot. 

vagy olyanok, amiket eddig sikerült nagyon komolyan titokban tartani:

Szakértők mindazonáltal elvetik annak ötletét, hogy az oroszoknak vagy a kínaiaknak ilyen eszköz lenne a birtokukban, a kölcsönös kémkedés miatt már tudnának róluk. Sőt, ha a katonai technológia fejlettsége valahol lehetővé teszi az ilyen eszközök kifejlesztését, az az Egyesült Államok.

Ez utóbbira lehet magyarázat a Navy által szabadalmaztatott anti-gravitációs hajtómű, de egyrészt, ha ez annyira titkos, akkor miért elérhető nyilvánosan, másrészt nem cáfolja azt, hogy az esetleg elfogott roswelli UFO reverse-engineerelése következtében sikerült ezt a technológiát kifejleszteni/lemásolni/ötletet venni belőle.

Utóbbira egy dokumentum film a Netflixen: Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Illetve egy Joe Rogan podcast Bob Lazarral és Jeremy Corbellel:

https://www.youtube.com/watch?v=BEWz4SXfyCQ

És még egy, Cmdr. David Fravor (+ Jeremy Corbell), a Tic-Tac UFO lefilmezője a találkozásról és az élményről:

https://www.youtube.com/watch?v=Eco2s3-0zsQ

"Olyan repülő tárgyak, amelyeket vagy nem emberek készítettek:"
"vagy olyanok, amiket eddig sikerült nagyon komolyan titokban tartani:"

Vagy valamit nagyon benéztek azok, akik ezt állítják. Valahogy ez a változat kimaradt az ötletelésedből.

Jelenleg ugyanis nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítékunk, hogy egyáltalán volt ott valami, ami 17000-rel repült, vagy bármi hasonlót csinált.

Vannak pixeles videóink. Úgy ennyi.

"másrészt nem cáfolja azt, hogy az esetleg elfogott roswelli UFO reverse-engineerelése következtében sikerült ezt a technológiát kifejleszteni/lemásolni/ötletet venni belőle."

Ezt mondjuk nem cáfolni kell, hanem első lépésben bizonyítani. Amíg meg nincs bizonyítva, addig meg nem érdekes, hogy ki milyen sztorit talál ki.

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Tényleg nem, de nem lehet minden ufóhívő balfasz minden videóját végignézni. Se időm, se kedvem. Ha valami olyat mond, ami érdekes, úgyis eljut hozzám, ha meg nem, akkor minek?

Pl. Pataki Attila ufóélményeit sem hallgattam végig, pedig az tényleg alap.

Ez van, na. 

De ha leírod 3 rövid mondattal, hogy hogyan bizonyítja be a földönkívüliek létezését (itt a bizonyítást a valódi értelmében használom, kézzelfogható bizonyíték, meg minden), bizisten megnézem. 

 

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Tényleg nem, de nem lehet minden ufóhívő balfasz minden videóját végignézni.

Ja, hát ha neked az amerikai haditengerészet repülőtisztje, aki a társával az egészet videóra vette egy másik géppel kötelékben repülve az ismeretlen tárgy elfogására, miközben egy egész flotta követte a műveletet a radaron egy lapon említhető Pataki Attilával, akkor lelked rajta. A videó alól egy idézet:

"You can literally have the top 20 C.O. of a carrier battle group telling you he chased it and 3 other people with him saw it with their eyeballs, and there will still be people that claim this is a hoax. Amazing."

Csak az egyértelműség kedvéért: erről a videóról beszélünk.

Fravor, a felvételt készítő gép pilótája itt magyarázza el, hogy mit látunk a videón.

Ha valami olyat mond, ami érdekes, úgyis eljut hozzám, ha meg nem, akkor minek?

Dehát eljutott hozzád, direkt azért linkeltem. Az egész podcast érdekes, érdemes végighallgatni.

De ha leírod 3 rövid mondattal, hogy hogyan bizonyítja be a földönkívüliek létezését

Nem bizonyítja.

Elképzelhetőbbé teszi.

Jelenleg nagyjából három féle értelmezése van ezeknek a videóknak, folyamatos szivárogtatásoknak és az amerikai kormányzat 180 fokos fordulatának a témához:

 1. Az egész egy baromi nagy hoax, az amerikai kormányzat, vagy a deep state készíti elő a következő nagy fenyegetést, amit a globális kormányzat felállítására akarnak felhasználni.
  1. nagyjából erről írt asch a fentebbi kommentjében
 2. A felvételek valódiak, tényleg azonosítatlan repülő tárgyakat ábrázolnak, amik tényleg képesek azokra a manőverekre, amikről a beszámolók szólnak, de ezeket ember alkotta
  1. Ugyan a híradások arról szólnak, hogy senkinek semmi fogalma arról, hogy kik is készíthették ezeket, de
  2. A Navynek van egy olyan szabadalma, ami ha ténylegesen megvalósítható és meg is valósított, akkor magyarázatot adhat a repülő tárgy eredetére
  3. Két kiemelés a szabadalomból:
   1. "It is a feature of the present invention to provide a craft, using an inertial mass reduction device, that can travel at extreme speeds."
   2. "It is possible to envision a hybrid aerospace/undersea craft (HAUC), which due to the physical mechanisms enabled with the inertial mass reduction device, can function as a submersible craft capable of extreme underwater speeds (lack of water-skin friction) and enhanced stealth capabilities (non-linear scattering of RF and sonar signals). This hybrid craft would move with great ease through the air/space/water mediums, by being enclosed in a vacuum plasma bubble/sheath, due to the coupled effects of EM field-induced air/water particles repulsion and vacuum energy polarization."
  4. Természetesen a fenti szabadalom is lehet csak egy jól felépített elterelés egyik darabkája, ami ha igaz, akkor az 1.-es pontot erősíti
  5. Ha nem elterelés, akkor viszont a 2. és 3. pontot is erősíti, miszerint
 3. A felvételek valódiak, tényleg azonosítatlan repülő tárgyakat ábrázolnak, amik tényleg képesek azokra a manőverekre, amikről a beszámolók szólnak, de ezeket egy idegen civilizáció alkotta
  1. Ha a 2./2. pontban linkelt szabadalom a korábban elfogott idegen űrhajó reverse-engineeringelésén alapul
   1. Ha gyakorlatban is lemásolták, akkor 1. és 2. pontokat erősítheti (nyilván nem zárja ki a jelen, 3-as pontot)
   2. Ha nem másolták le, akkor a jelen, 3-as pontot erősíti
  2. Jelen pontot erősíthetik a fentebb hivatkozott festmények, miszerint az azonosítatlan repülő tárgyak a történelem folyamán folytonosan jelen voltak
   1. Ez gyengíti az 1. és 2.-es pontokat, míg a 3-ast erősíti
  3. Szintén a jelen pontot erősíti a megszámlálhatatlan és globálisan jelenlevő kulturális emlékezet idegen létformák az égből alászállásáról és az emberekkel való interakcióikról
   1. Természetesen bármelyik vallást lehet fantazmagóriának tartani, de az kétségtelen, hogy szinte az összesben előfordul, vagy vezérmotívum az égből alászálló, értelmezéstől függően technológiailag fejlettebb idegen létforma
   2. Ez is gyengíti az 1. és 2.-es pontokat, míg a 3-ast erősíti

Jelenleg mind a három pont esélyes, mindegyiknek megvan a maga valószínűsége a maga közvetett bizonyítékaival.

Nekem személy szerint a hármas tetszene leginkább, egy kis színt vinne az unalmas hétköznapokba (remélhetőleg nem úgy, mint a V-ben), és a vallási szövegek is új, realisztikusabb megvilágításba kerülnének (ez természetesen nem zárja ki a szellemi létsík létezését, de mindenképp elképzelhetőbbé tenné a régmúlt beszámolóit a találkozásokról).

Mondjuk, ha már nem a hármas, akkor a második se lenne rossz, főleg, ha a technológia nagyon hamar megjelenne a polgári életben is, elég komoly távlatokat nyitna itt a földön, víz alatt, de akár a világűrben is.

Legkevésbé az egyes tetszene, az csak simán szemét dolog, semmi érdekes nincs benne.

"Nem bizonyítja.

Elképzelhetőbbé teszi."

Nekem most sincs semmilyen problémám a földönkívüliek elképzelésével, sőt kimondottan ügyes vagyok benne. Bármilyen földönkívülit el tudok képzelni relatíve könnyen.

Ellenben csak a bizonyítékoknak hiszek. Itt olyan nincs. 

A videón nem tudjuk mi van, se te nem tudod, se én nem tudom. A különbség az, hogy én nem találok ki sztorikat, a világképemhez igazítva, csak hogy legyen egy magyarázat rá. 

Egyébként az eddigi összes esetben, mikor kiderült, hogy mi van olyan videókon, ahol elsőre ezt nem lehetett látni és mindenféle hülye elméleteket gyártottak hozzá mindenféle emberek, a vége az volt, hogy nem földönkívüliek. (én még olvastam cikkeket, ahol Adamski lámpája ufóként volt bemutatva :) , még Däniken összes is, nem vagyok rá túl büszke, de gyerekkoromban én is minden faszságot elhittem :) )
És valamiért, mióta mindenki hord magánál egy jó minőségű fényképezőgépet, és nagyon jó minőségben tudna fotózni a telefonjával ufókat pixeles foshalmok helyett, valahogy nincsenek ilyen képek... :)

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

Ellenben csak a bizonyítékoknak hiszek. Itt olyan nincs. 

Ne is keresd, nem arra van ez a topic.

A videón nem tudjuk mi van, se te nem tudod, se én nem tudom.

Sőt, a felvételt készítő gép pilótája se tudja. Nahát!

A különbség az, hogy én nem találok ki sztorikat, a világképemhez igazítva, csak hogy legyen egy magyarázat rá. 

Neked nem muszáj.

Nem biztos, hogy képes vagy rá.

...the test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposed ideas in the mind at the same time, and still retain the ability to function.

F. Scott Fitzgerald

 

Egyébként az eddigi összes esetben, mikor kiderült, hogy mi van olyan videókon, ahol elsőre ezt nem lehetett látni és mindenféle hülye elméleteket gyártottak hozzá mindenféle emberek

Látom még mindig nem meg az összes körülmény fejben tartása és egyszerre kiértékelése. Hint: az eddigi összes esethez képest ezeket a videókat a Pentagon is eredetinek minősítette. Hogy mi van rajtuk, vagy mit tudnak róluk a hárombetűsök, azt talán majd június végén megtudjuk.

Däniken összes is, nem vagyok rá túl büszke

Szerintem nagyon érdekes a téma felvetése, és ugyan sok mindenben valószínüleg téved, de a teória alapjai elgondolkodtatóak.

És valamiért, mióta mindenki hord magánál egy jó minőségű fényképezőgépet, és nagyon jó minőségben tudna fotózni a telefonjával ufókat pixeles foshalmok helyett, valahogy nincsenek ilyen képek... 

Egyrészt vannak, csak azokat a "szkeptikusok" nyilván nem fogadják el, mert hát biztos hogy hamisítvány!!11!, ami mondjuk jogos is, mert a technológia és a CGI fejlődésével akár otthon is össze lehet nagyon meggyőző fake videókat. Szóval túl nagy a zaj ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy biztos nincs köztük eredeti, viszont azok is a szőnyeg alá vannak söpörve a nyilvánvalóan fake bizonyítékokkal egyetemben, másrészt, szintén a videó alól egy idézet:

"I have spent years looking and never seen. Then I saw one. And I heard a great comment when I was a kid. "The only reason we don't see them more often is because we don't spend long enough looking up" so true."

"Hint: az eddigi összes esethez képest ezeket a videókat a Pentagon is eredetinek minősítette. "

Igen. És? Senki nem állította, hogy nem eredetiek. Még én se. 

"Sőt, a felvételt készítő gép pilótája se tudja. Nahát!"

Ha egyszer nem tudja, akkor nem tudja. Van ez így. Találgatni találgathat, pont mint te vagy én. 

" de a teória alapjai elgondolkodtatóak."

 Nem elgondolkodtató, hanem teljesen random találgat, ami eszébe jut. Jaj, ez a kép olyan, mintha szkafander lenne a fickón -> biztos földönkívüliek voltak... meg hasonló logikai ugrások. Az az ember, ha komolyan gondolja, amit leír, nagyon beteg. (persze lehet hogy maga sem hiszi el, csak pénzért ír, ezt nem tudom, de a tippem az, hogy komolyan gondolja)

"The only reason we don't see them more often is because we don't spend long enough looking up

Ennek ellentmond, a mindenhol ott lévő kamerák világában minden másról van videónk, ami az égen történik. Ma leesik egy nagyobb meteor az égből és ott van 20 dashcamen. Csak épp az ufók nem. Szóval nem igaz, hogy nem nézünk. Nézünk, milliónyi kamerával. Csak épp nincs mit látni.

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)

"Ez utóbbira lehet magyarázat a Navy által szabadalmaztatott anti-gravitációs hajtómű, de egyrészt, ha ez annyira titkos, akkor miért elérhető nyilvánosan, másrészt nem cáfolja azt, hogy az esetleg elfogott roswelli UFO reverse-engineerelése következtében sikerült ezt a technológiát kifejleszteni/lemásolni/ötletet venni belőle."

Azért kezeljük a helyén: semmi bizonyíték nincs arra, hogy ilyen hajtómú valaha is működött, és nem csak egy mérnök kósza ötlete... (igazából eddig még azt sem sikerült bizonyítani, hogy a Pais-effektus egyáltalán létezik)

“Politikusok a döntésüket a háttérben dolgozó szakemberek javaslatai alapján hozzák meg." (Trey)