A CIA nyilvánosságra hozta az összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációját

Felkerült a netre az 1980-as évekig visszamenőleg a CIA összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációja – ITT meg is nézheted, sőt, le is töltheted.

Hozzászólások

Miért érdekes bárki számára, hogy valaki látott valamit, amiről nem tudta, hogy mi az?

Szerkesztve: 2021. 01. 13., sze – 22:52

Véleményem szerint a következő terv az, hogy szimulálnak egy UFO találkozást, hogy azzak krízist idézzenek elő. Erre készítik elő a lelkeket, rengeteg UFO-s hír várható a közeljövőben. Már volt is pár, például valami kutató azt mondta egy űrojjektumra, hogy tuti hogy idegen űrhajó, mert hiszen fényes és hosszúkás :-)

Valamelyik régi Galaktikában volt egy novella, amiben valami idegen hódítók ellen küzdött az emberiség a Földön, és az volt a csattanó, hogy nem is volt semmiféle idegen támadás, de össze akarták rántani, egységesíteni akarták az emberiséget azzal, hogy végre színre lépett egy igazi "külső" ellenség.

Nyilván fogalmam sincs, működne-e az ilyen összefogás, vagy hogy mi lenne a következménye (elvégre a lényeg mindig a részletekben van), de egyáltalán nem számítok arra, hogy bármiféle lényegesre vagy újdonságra fény derülne ezekkel az ufódokumentumokból.

https://index.hu/techtud/2021/01/18/a_tic-tac_incidens_azaz_ufot_latott…

https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-c…

Azt nem tudom, hogy megrendeznek-e egy kamu inváziót, vagy konkrétan felfedik-e a létezésüket, de tényleg iszonyat mennyiségű hír jön mostanában a mainstream médiában.

Ami azért is érdekes, mert 2 éve a mainstream szerint azok, akik az UFO-kban, meg az idegenekben hittek, azok alufóliasisakos, konteós agyalágyultak voltak, akiket ki kell röhögni, gúnyt kell űzni belőlük.

Úgy látszik, hogy változott az ukáz, mostmár a narratíva inkább érdeklődő, megengedő.

Érdekes kérdés lesz az is, hogy a Däniken által felvetett Ancient Aliens/Astronaut hipotézist a sok évnyi röhögés és lefitymálás után revideálják-e; ugyan nem mondom, hogy mindenben igaza/uk van, de mindenképpen érdekes elmélet, ami nem érdemelte meg azt a fajta leereszkedő gúnyolódást, amit kapott:

https://www.manchestereveningnews.co.uk/whats-on/whats-on-news/huge-new…

Lehet újra kell majd gondolnunk a vallásaink alapjait, a mitológiát, a mondákat...

A Szent Római Egyház szélsőséges [utolsó?] üldöztetése során Péter, A Római ül [a trónon], aki számos megpróbáltatás közepette legelteti nyáját. Amikor mindezek [az idők] elmúlnak, a hét dombra épült város meg fog semmisülni, s a félelmetes bíró el fogja ítélni népét. Vége.

A legelterjedtebb megfejtés (vagy következtetés?) nagyjából azt tartalmazza, hogy XVI. Benedek után jön az utolsó pápa ..., akinek uralkodása alatt a katolikus anyaszentegyház komoly megpróbáltatásokkal szembesül, s végül (a Vatikánnal, illetve hát Rómával együtt) megsemmisül, apokaliptikus körülmények közepette, ami után már csak a végítélet következik, s a vég.

Meglátjuk, hogy a következő dátum jön ki: 2032. március 18.

A fenti logika alapján ez lesz az utolsó pápa uralkodásának utolsó napja.

https://konteo.blogrepublik.eu/2012/12/03/szent-malakias-profeciai/

Ha van a fentiekben valami, akkor tényleg iparkodniuk kell az idegen narratíva felépítésével, hiszen a jövendölés szerint már csak ~10 évük van arra, hogy felkészítsék az emberek tömegeit a hitük alapjainak megkérdőjelezésére, ezzel elkerülve a káoszt és a tömeghisztériát... :)

Már volt is pár, például valami kutató azt mondta egy űrojjektumra, hogy tuti hogy idegen űrhajó, mert hiszen fényes és hosszúkás :-)
 

https://nymag.com/intelligencer/2021/01/harvard-astrophysicist-avi-loeb…
 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Knight_satellite_conspiracy_theory

AstroMenace és fegyencedzés, én ezt a kettőt tolom.

Az AstroMenace Földön kívüli civilizációk támadásának visszaverésére segít felkészülnöm, míg a fegyencedzés azért kell, hogy ha a hupról beperelnek és böri a vége, akkor én legyek az admin bent! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Esti film helyett ez a 3 rész youtubeon:

Földönkívüliek 1/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 2/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 3/3 | Űrkutatás magyarul

Mond érdekeseket a srác, egyébként a csatornáján érdemes körülnézni, sajna nincs annyira sok cucca.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!