"Így közlekedünk" videók

Fórumok

Sziasztok!

Ha tudsz jó (ami szerinted jó (vicces, tanulságos stb.)) "így közlekedünk"* (autóskamerás, akciókamerás stb.) videót, kérlek linkeld be ebbe a topikba! Főleg hétköznapi, való életbeli felvételek jöjjenek, megrendezett szituációkról készültek ne. A megrázó/véres dolgokat célszerű jelezni. Ha nem lenne világos, hogy miről van szó, ez a csatorna támpont lehet.

* Így közlekednek ők. :)

:)

Hozzászólások

https://youtu.be/Eq3QAEoa-8w

Saját felvétel, Románia, idén nyáron. A beégetett dátumot nem kell nézni, elfelejtettem beállítani.

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Azok is ilyen szarok, amiket én linkelek?

Szerk.:
Nem így kellett volna megfogalmaznom. Abszolút linkeljetek bármit, ami szerintetek belefér. Nem a videó zavar, hanem az a gondolat, hogy amilyennek én látom ezt a videót, ti olyannak látjátok azokat, amiket én hoztam. Hiszen akkor egy rakás szar ez a topik. :D

:)

Így estem el két hete. Mondjuk én direkt lassan, óvatosan mentem: "figyelj oda, figyelj oda, átlós sín, átlós sín, figyelj o... BUMM"... Ahogy láttam, hogy az első kereket benyelte a sín, tudtam, hogy ennek itt vége. Nem segített, hogy SPD-m van, szóval még letámasztani se tudtam (utólag belegondolva egyrészt vagy ki kellett volna oldanom és átlépkedni a veszélyes szakaszon, vagy kompletten elkerülni azt a szakaszt a rohadt sínekkel együtt). Még mindig lila a jobb lábszáram, mondjuk már elkezdett felszívódni.

Ezek, meg a rohadt csatorna fedelek kész életveszély egy bringásra nézve.