"Így közlekedünk" videók

Fórumok

Sziasztok!

Ha tudsz jó (ami szerinted jó (vicces, tanulságos stb.)) "így közlekedünk"* (autóskamerás, akciókamerás stb.) videót, kérlek linkeld be ebbe a topikba! Főleg hétköznapi, való életbeli felvételek jöjjenek, megrendezett szituációkról készültek ne. A megrázó/véres dolgokat célszerű jelezni. Ha nem lenne világos, hogy miről van szó, ez a csatorna támpont lehet.

* Így közlekednek ők. :)

:)

Hozzászólások

https://youtu.be/Eq3QAEoa-8w

Saját felvétel, Románia, idén nyáron. A beégetett dátumot nem kell nézni, elfelejtettem beállítani.

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Azok is ilyen szarok, amiket én linkelek?

Szerk.:
Nem így kellett volna megfogalmaznom. Abszolút linkeljetek bármit, ami szerintetek belefér. Nem a videó zavar, hanem az a gondolat, hogy amilyennek én látom ezt a videót, ti olyannak látjátok azokat, amiket én hoztam. Hiszen akkor egy rakás szar ez a topik. :D

:)

Így estem el két hete. Mondjuk én direkt lassan, óvatosan mentem: "figyelj oda, figyelj oda, átlós sín, átlós sín, figyelj o... BUMM"... Ahogy láttam, hogy az első kereket benyelte a sín, tudtam, hogy ennek itt vége. Nem segített, hogy SPD-m van, szóval még letámasztani se tudtam (utólag belegondolva egyrészt vagy ki kellett volna oldanom és átlépkedni a veszélyes szakaszon, vagy kompletten elkerülni azt a szakaszt a rohadt sínekkel együtt). Még mindig lila a jobb lábszáram, mondjuk már elkezdett felszívódni.

Ezek, meg a rohadt csatorna fedelek kész életveszély egy bringásra nézve.

Szerkesztve: 2021. 05. 13., cs – 06:09

Sztereotip BMW-s afroamerikai.

"Kövesd a kürtök hangját, és tudod, merre jár".

A mozgó tárgyak felismerése problémákba ütközik számára. Értékelendő, hogy a telefont bámulva egész jól le tudott parkolni. Lehet, létezik olyan app, ami kis ablakban mutatja a kocsi előre néző kamerájának képét, hogy ne nagyon kelljen levenni a tekintetet a Facebookról. Nem meglepő, hogy "pánik" lett a vége.

https://www.youtube.com/watch?v=44rqr7FI8YA&t=157s :D

:)

Van ott értelmes hozzászólás is: "nem kell feltételezni semmit. Se azt, hogy megálltak az autók, se azt, hogy gyilkolni jön valaki. Egyszerűen egy gyors pillantással meg kell győződni róla, hogy átkelhetsz biztonságban. Ahogy egyébként a nő meg is tette, azért nem tolta rá a babakocsit az útra."

Némi ideggyengeségre utal a videót beküldő kommentárja. Örülök, hogy nem menet közben látta az esetet, így a rettenetes szerencsétlenség rémképére feltörő tehetetlen ordítás nem terelte el a vezetésről a figyelmét.

:)