Automatikus Zoom videokonferencia platfromokon

Zoom -on kívül melyik videokonferenciás platform tudja még azt a képességet, hogy automatikusan annak a résztvevőnek a kameraképét teszi ki nagy képbe, aki éppen beszél? 

Hozzászólások

Ugyan mar nem hasznaljuk, de a Lifesize is tudta. Nem tudom hogyan erted az automatikus zoomot. Arra gondolsz, hogy a egyszeruen a resztvevo (remote) kliensek kozul annak a kepe nagy aki epp beszel? Lifesize tudott olyan, hogy valami mikrofon array-jel megallapitotta, hogy hol van a beszelo a teremben es odaforgatta a kamerat + zoomolt az emberre (es egeszen jol mukodott).

/sza2

Digital? Every idiot can count to one - Bob Widlar

Azt hiszem a BigBlueButton is tudja. 

"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Ha így van, rettentően érdekel, hogy hol kell ki/be kapcsolni, mert nekünk speciel nagy szükségünk lenne rá :-) (Eleve milyen frontendről indítva érhető el a BBB-n belül ez a funkció - mert a Moodle-ban pl. nem lehet beállítani a belépéskori automata némítást; a Nextcloud BBB Integrationban a webkamera tiltást (sem), és mintha a GreenLight-ből is van amit nem tudok szabályozni.)

A Skype biztos tudja ezt a funkciót, tavasszal sokat használtuk. 18-20 fővel még stabilan működött

Csak én kapok rohamot attól ha 3 másodperceként villódva váltogat a konf sw a résztvevők arca között? :) Igaz, nem muszáj fullscreenben tolni.