Megvan a OnePlus Nord startjának dátuma!

Start: 2020. július 21.

Az előrendelés 1 óra 40 perc múlva indul.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 07. 08., sze – 08:55

Vagy nagyon hajnal van, vagy csak én nem látom, hogyan lehet előrendelni. (Technikailag. Nem látom, hová kell kattintani.) (Csak az árához akarok közelebb kerülni, nem akarok venni ilyet jelenleg.)

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Jól értem, hogy itt most egy olyan dologért lehet pénzt adni, amit még senki nem látott? :D

Minden le van írva pontosan a linkelt oldalon.

  • STEP ONE

    Pre-order Nord with a €20 payment and we’ll start sending you awesome merch right away. Don’t forget to sign up to our newsletter for full instructions.

  • STEP TWO

    Once Nord is released, we’ll send an invitation code and a €20 voucher to your OnePlus account so you can complete your phone order. Fun fact - everyone that pre-orders will also receive a surprise gift, too.

  • STEP THREE

    Control your feverish excitement until Nord arrives!

 

What do I get with my €20 payment?

The earlier you pre-order, the more Nord merch you’ll get. Simple.

1. 1st and 2nd round pre-orders will come with a random lifestyle product, a sticker pack, and other mystery gifts. The earliest 3rd round pre-orders will come with a sticker pack and a mystery gift.

2. Pre-orders will come with an invitation code and a €20 voucher that will be sent to you before launch to make sure you secure your Nord.

3. Orders made immediately after release will come with Nord and a surprise gift. And those of you that are especially early will also receive Nord in exclusive packaging.

trey @ gépház

Tehát összegezve, itt most egy olyan dologért lehet pénzt adni, amit még senki nem látott.

Nem tudjuk, pontosan mi a merchandise, és még a termék sincs hivatalosan bejelentve. Ez nem baj, ennél nagyobb hülyeségre is adtam már húsz eurót, de attól még nem tévedtem fentebb.

Hat ez pre-order igazan fasza, csak eppen nem lehet igy rendelni.

En pontosan a nulladik masodpercben nyomtam a PREORDER gombra, amikor elesedett. Felpattant egy ablak, hogy 'your preorder will be processed, please wait', majd eltunt es nem tortent semmi.

Probalkoztam parszor, majd kb 3 perccel a pre-order kezdete utan sold out lett a keszlet.

Kedves OnePlus! Ezt igy konkretan atb@szasnak erzem.

Lasd: https://hup.hu/comment/2499944#comment-2499944

Tehat nem volt csalas, mert pre-order es az is teljesen normalis, hogy mar a nulladik masodperctol sem tudsz rendelni.

Ha nem lenne csalas, akkor abban a pillanatban kiirta volna, hogy sold out, amikor sold out lett az allitolagos keszlet. Igy viszont nyomgathattam egeszen harom percen keresztul, mindefele eredmeny nelkul.

Mind1, mar igy is tobb energiat tolttem ezzel, mint amit megerdemel az egesz.

Egyebkent joesellyel az.

Csak az erdekesseg kedveert, rakerdeztem a customer support-nal, hogy akkor ezt igy most megis hogy?

Azt mondta a csoka, hogy hat igen, bocsika, tobben jeleztek felejuk ugyanezt, de nyugi, semmi panik, a Jul 15-i elorendelesnel mar vegtelen lesz a keszlet. Sounds good?

Szoval ne sepitsuk, ez egy atbaszas volt, ingyen marketing celjabol. Ennyi.

A pre order úgy ahogy van egy elcseszett dolog szerintem. Én egy büdös petákot sem adok előre. Először legyen meg a termék (raktáron, nem fél évvel később). :)

Igen, ez jellemző volt az Apple-re :D Sorban álltak (feküdtek, campeltek) az emberek a boltok előtt 1 héttel a release előtt, majd mire az ajtóhoz értek: elfogyott :D

Csicskították az Apple-fanboyokot.

trey @ gépház

Az más kategória: kinyit az üzlet, van egy készlet, hát elfogyott. Nem adtál érte előre pénzt, maximum csicska voltál és odasátraztál a bolt elé napokkal ezelőtt. Az a te bajod. Természetesen az Apple-nél óriási fizetésekért dolgoznak a kitűnő marketingesek, akik tudják hogy kell ezt a réteget kinevelni.

Pénzt adtál érte = 20 EUR levásárolható. Swaget kapsz érte. Kispolgároknak valóban nem javasolt, mert majdnem van két jobb hambi ára is.

Pont az olyan szarevők kiszűrésére való, akik minden lófaszra feliratkoznak, aztán ha van, akkor "nemkő'!".

trey @ gépház

Azért olyankor kicsit szomorú vagyok, amikor egy nap elmondom neked, hogy hol lehet utánanézni a dolgoknak, hol a FAQ, majd be is idézem a releváns részt, utána még mindig hülyeségeket beszélsz. A 20 eurót jóváírják a OnePlus fiókodban, amit aztán felhasználhatsz a készülék árának kiegyenlítésekor. Semmilyen fogpiszkáló nincs itt.

  • STEP TWO

    Once Nord is released, we’ll send an invitation code and a €20 voucher to your OnePlus account so you can complete your phone order. Fun fact - everyone that pre-orders will also receive a surprise gift, too.

De folytasd, összejött itt egy kicsi, arra fogékony slepp, majd tapsikolnak hozzá.

trey @ gépház

Azért az szomorú, hogy nem erre a tételre értettem, hanem általában. De félreértetted, pedig súgtam is, hogy az ilyen típusú marketingnek van egy "lebeszélhető" fajtája is. Így már ok?

Semmi bajom a OnePlus-szal. Sőt érdekel is. Ha jól tudom, ezek a készülékek akkor is garisak maradnak, ha OS-t cserélsz rajtuk. Ezt talán te írtad pár éve. Azóta foglalkoztat a gondolat, de kicsit sokallom az árát. Ennyi, nem más.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

nem tudom hogy te miről hadoválsz, de én a bemutató után preordereltem az appletől és 1-2 héttel később mindig nálam volt a készülék amit rendeltem. miután láttam hogy mi az amit veszek. az apple nem hirdetett sose kamu preordert olyan termékre amit be sem mutattak még.

Amíg nincs részletes specifikáció, képek a termékről, nem értem én sem az előrendelőket.

Szerkesztve: 2020. 07. 08., sze – 13:57

A OnePlus mestere ezeknek az elbaszott marketingfogásoknak. Preorder egy ismeretlen termékre. Vagy adj 20 dolcsit. Küldünk valamit. Vagy visszaadjuk. Vagy mit tudom én, rendelj egy telefont. Majd meglátod milyet. Hasonlóan nevetséges volt amikor azt hazudták a világnak hogy korlátozott előrendelés van csak kapacitáshiányban, meghívással, meg anyám f.szával. Mindezekkel az érthetetlen akciókkal felkeltik az emberek érdeklődését, akik nem akarnak "ebből a nagy dologból" kimaradni.

Az egész nevetséges.

(nem azt állítom hogy a oneplus nem tud ebből ügyesen pénzt csinálni, csak szerintem a oneplus így csicskítja a kis rajongótáborát, akik hülyét csinálnak magukból)