Nincs többé master és slave

Twitter BLM:

https://index.hu/techtud/2020/07/03/twitter_kodnyelv_black_lives_matter/

Nemcsak a master és slave-vel, de a blacklist-tel és a whitelist-tel is probléma van...

Azon gondolkoztam egyébként, hogy a síelés is rasszista sport, mert a hó fehér. Bár be lehet festeni, ha csak ezen múlik.

Illetve a snooker sem OK, mert egy fehér golyóval belökik a lyukba a fekete golyót. Meg számolnak is közben. Az pedig szintén rasszista, mert egyrészt Pitagórasz egy fehér görög férfi volt és így sikerült neki a patriachátust ráerőltetni a világra, másrészt a rabszolgákat is számolták. Szóval fel vagyok háborodva.

Hozzászólások

A liberális agybaj egyre csak fokozódik.

Odáig már nem jutnak el értelmileg (hiszen a liberálisok hülyék), hogy miközben az elfogadásról meg az egyenlőségről fröcsögnek, aközben a saját ostoba eszméiket köpik szemen.

Isten csak mese <=> egyházi buziházasság követelése
szólásszabadság <=> szavak betiltása
minden rassz egyenlő <=> a nigger élet számít
a nemek egyenlőek <=> feminista kiváltságok
a család egy elavult dolog <=> buzi örökbefogadás követelése

Költői kérdés: Ha Jézus nigger volt akkor a niggerek tudják-e, hogy a legfőbb niggert a zsidók ölették meg? :)

 

Azert kicsit te is tultolod.

A meleghazassag elsosorban azert szamit, mert sok helyen csak ezt tekintik valodi hazassagnak, pl nalunk is, az elettarsi kapcsolat - meg ha allamilag elismert is - nem teljeserteku.
Maradva a magyar peldanal, tekintettel arra, hogy 'artunk es 'ormanyunk sosem fogja engedelyezni a meleghazassagot,  ha az egyhaz ezt bevallalna, az megoldast jelentene. A hazassag intezmenye elsosorban hivatalosan szamit sokat, orokles, hitelek, kedvezmenyek, stb. 

A melegek orokbefogadasa szinten a jogi vetulet miatt szamit sokat. Ma a gyerekvedelem kikoveteli, hogy a gyerek a jogilag deklaralt csaladfogalomba illo csaladban nevelkedjen, ha ez nem valosul meg, egy folyamatos harc az eletuk. Ez ugye vagy valamelyik ver szerinti szulot jelenti, vagy egy ferfi/no kombinaciobol allo part. Ha engedelyeznek a melegek orokbefogadasat, akkor ezzel kibovulne a csalad jogi(!) fogalma is.

Mielott felhaborodsz, erdemes tobb oldalrol korbejarni a kerdest. Nem minden liberalis eszme hulyeseg, csak sok koztuk a hulyeseg. Es a ketto nem ugyanaz.

Blog | @hron84

valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával 

via @snq-

Az általad itt felvetett téma már százszor ki lett tárgyalva it a hupon. Ezért engedelmeddel csak röviden válaszolok.

A meleghazassag elsosorban azert szamit, mert sok helyen csak ezt tekintik valodi hazassagnak, pl nalunk is, az elettarsi kapcsolat - meg ha allamilag elismert is - nem teljeserteku.

Ha a buzik élettársi kapcsolata jogilag elismert / elegendő, és a buzik megvetik a kereszténységet, akkor mi a szarért harcolnak a kereszténység ellen, hogy márpedig a keresztények változtassák meg az évezredes vallásukat a buzik kedvére?

Ma a gyerekvedelem kikoveteli, hogy a gyerek a jogilag deklaralt csaladfogalomba illo csaladban nevelkedjen.

Még szerencse, hogy legalább 'ormanyunk foglalkozik az áldozat gyerek jogaival is.

Ha engedelyeznek a melegek orokbefogadasat, akkor ezzel kibovulne a csalad jogi(!) fogalma is.

Ha a család egy elavult és megszüntetendő intézmény akkor mi a francért akarják megváltoztatni? Miért nem élnek pl. kommunákban ahol minden férfi az összes gyerek apukája és anyukája is egyben?

Nem minden liberalis eszme hulyeseg, csak sok koztuk a hulyeseg.

Nem értem hogy miért a fehérek tarsadalmát akarják "jobbá" tenni? Miért nem mennek a sémita társadalmakba ahol máig ókori szokások vannak életben? Igaz, hogy ezekben a társadalmakban a szexuális aberráltság pl. a gyerekházasság, a pedofília és az állatokkal való nemi aktus elfogadásáért már nem kell harcolniuk mert ezek elfogadottak. De ott van pl. a női egyenjogúság, stb. amiért harcolhatnának, szó szerint.

 

Vajar vajar, ha oda mennenek meg sem szolalhatnanak, hiszen ha megteszik, akkor jon a kovezes, hiszen halalos bunozes a nem szaporodvany celu tomes, ami ebben az esetben maximum higitja a termeket.

Egyebirant partunk es kormanyunk most boviti, tehat elettars orokolhet es hozzatartozonak szamit es vagy fog amikor es ha elfogadjak. Tehat egy szot nem szolhatnak.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerintem a melegek nem azert harcolnak, hogy a pap elott eskudhessenek egymasnak orok huseget hanem, hogy a "polgarjenohivatalba" bemehessenek es polgari eskuvot tarthassanak annak minden jogaval etc. Az, hogy egy templomban teged osszeadnak az a vilag legtobb helyen szart sem szamit...

Szerintem a melegek ekkora tomegben csupan azert harcolnak, mert leprogramoztak nekik, hogy (kirivo modon) harcoljanak. Ekkor tobbekben keltenek ellenerzest, mint alapbol. Ebbol a megosztasbol pedig helyzeti elony kovacsolhato, ami penzre is valthato - vagy politikai zavarkeltesre hasznalhato.

Kisarkitva: a buzikat valakik kihasznaljak. A buziknak pedig nagyobbik resze (min 51%) kepezi a kivalo alanyt ehhez a szinjatekhoz - hiszen hagyjak, hogy altalanosan nezzek oket hulyenek. Pedig a buzi nem egyenlo a hulyevel, semmilyen kolleracio nincs kozottuk. 

Ui mivel a buzik is emberek, ennel tobbre lennenek hivatottak. Aki beall kozuluk eme faszsag ellen, annak szivesen leszek katonaja nem buzikent, es nagy erovel. Ez a ketto talan valamit szamithat egyutt. Nem vagyok beszari. Ugyanez igaz a feminallatsagra: ha egy no kiall az elore leprogramozott zavarkeltes ellen, annak is leszek katonaja - es nalam o lesz a Nő. Nagy betuvel.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nekem nagy kedvencem az elmúlt időszakból az volt, amikor Terry Crews írta ki Twitter-re, hogy ha a "fehér hatalmat" fehérnek nélkül döntik meg, akkor azzal csak "fekete hatalmat" hoznak létre. Erre a BLM pártiak egyből nekiestek, hogy hogy mondhat ilyet, meg aki nem azt hangoztatja amit ők az ellenük van...

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Ezek a hálivúdi sztárocskák is túlértékelik a jelentőségüket a világban. Terry is csak addig jófej és népszerű közszereplő twitteren, amíg feketeként az elvárt szerepet játssza. Amint megkérdőjelezi az aktuális trendi agybajt, megy ő is a rasszista néger (ugye milyen furcsán hangzik) skatulyába azonnal.

Ha jól belegondolunk, ez nem más, mint holokauszttagadás.

A véleményem: Rasszista hal!

De nem adom fel! Barátaimmal a Fehérek Egyenjogúságáért Küzdő Alapítvány (FEKA) támogatásával, a garázsomban létrehozott laboratóriumban dolgozunk a fehér aszfalt titkos képletén!

Szerkesztve: 2020. 07. 04., szo – 11:10

Ha a bőrszín témán túllépnek, akkor jöhet a nemek egyenlőségének megvalósítása - a beszélt nyelvben is, mert milyen már, hogy a nyelvük megkülönböztet három nemet (és miért csak/miért épp hármat)?

Le a he/she/it (der/die/das, он/она/оно satöbbi) diszkriminációval, éljen a kizárólagosan élő/élettelen megkülönböztetés és az azt használó nyelvek! :-D

Kívánságod teljesült (https://en.wikipedia.org/wiki/Singular_they):

In the early 21st century, use of singular they with known individuals emerged for people who do not identify as male or female, as in the following example:

"This is my friend, Jay. I met them at work. They are a talented artist."

Szerkesztve: 2020. 07. 04., szo – 14:01

Elsőre azt mondanám, hogy liberális elvek mögé rejtett feketefasizmus.. de inkább (haszonéhségéből eredően) egy kényszeredett és művileg katalizált-, egyúttal  fehérellenes/kultúraellenes fél-bolsevik forradalomnak tűnik. Erre még Lenin is csettintene, kis híján totalitarionizmus - ráadásul nemsoká valójában is az lesz. Leszünk mi még megjelölve, csak egy átfogó és orwelli jellegű megfigyelés kell hozzá. A fele már adott pl. a csodás Facebooknak hála.

A korábbi rendszereknek nem volt ilyen komoly technikai jellegű segítsége ill. háttere: ez ami most születik, tényleg nagyon veszélyes. 

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Na, remek! Eddig: ``kosd ossze a MOSI-t a MOSI-val, a MISO-t meg a MISO-val''. Ha ezek a faszsagok elterjednek (pl pont ez), akkor meg: ``kosd ossze az SDI-t az SDO-val meg az SDO-t az SDI-vel... oh wait... wut?'' 

Ha valami pythonos fosban osszekavarodnak a dolgok az egy dolog, az osszefossa magat magatol is, de azert elektronikat lehet hogy nem kene elfustolni.

Jobban belegondolva, csak az angol nyelv szegényes szókincse miatt megy a rugózás.

A master - mester és fő- jelentése a slave mellett számukra rabszolgatartót is jelenthet.

A slave fordítása magyarra mindig értelemszerű. Még az "elektronikai nyelvújítás" korszakában (80-as évek) sem volt olyan elvetemült fordító, aki a master-slave flip-flop esetében rabszolgára gondolt volna. Feltételezem, hogy az amerikai nigger rabszolga tranzisztorok sem tartották rasszistának a kifejezést. :-D

Tehát aki valamely (de facto) szabványos kifejezést antirasszizmus címszóval szeretne átalakítani, az bármilyen nyelvterületen csak ostoba.

Az igazi az lenne, ha ezek a kötsögök feleszmélnének, és lerombolnák az összes piramist és múmiát!

Köpönyegforgatásnak nincs helye, ha valaki elhivatottan küzd egy célért! Minden okoskán azon nyomban  genetikai vizsgálatot kell végezni! Ha csak halvány gyanúja felmerül, hogy rabszolgatartó (akár szimpatizáns) ősei voltak, akkor a helyszínen agyonlőni! Így elég hamar meg lehetne tisztítani a társadalmat. ;)

A legjobb ez ami a kerneles thread-ben (https://hup.hu/cikkek/20200705/a_linux_kernel_fejlesztoi_is_szabadulnan…) megjelent:

avoiding usage of 'slave' and 'blacklist' in new additions to the Linux kernel

Azaz: ugyanazt neha igy, neha ugy fogjak hivni! Es akkor talald ki hogy mire gondolt a kolto! 

Tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek ezen a polkorretség marhaságon.

Jó 20+ éve voltak még párszáz megabájtos IDE vinyók, azokon rajta volt még az MA (master) és SL (slave) felirat a jumperek előtt, kár hogy nincsen már ilyenem, lefotóztam volna, hogy már akkor is milyen rasszisták voltak a gyártók :) És amikor az IDE szalagkábelen nem látta a bios a két eszközt, akkor elfelejtettem az egyiket slave-be tenni... talán azt gondolják ezek a libsik, hogy aki slave-be rak egy ősöreg vinyót, az másnap az utcán fogja fehér köpenyben, fehér süvegben kergetni a fekete turistákat? :)

Ezt ma olvastam (Robocop):

Boddicker was an equal opportunity employer. In his crew he had: Latino, Black, Asian, Gay and himself White psycho.

Erről ez a szép történet jutott eszembe bacsa81 tollából.

https://hup.hu/node/164113

Az autizmus nem elég a diverzitáshoz...

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."