[KV] Magikus penzfak es termekfak

Valasztasok elott fel szokott tunni, hogy a politikusok (vilagszerte) ugy igergetnek, mintha a penz egy magikus penzfan teremne. A szavazat megszerzeset ugyanis nem lehet maskepp elerni, ugyanis az emberek 90-95%-a annyira buta, hogy tenyleg azt hiszi, hogy csak ugy terem a penz egy magikus penzerdoben magikus penzfakon. Igy aki nem iger penzt valamire, az mar csak sajnalja ra, biztosan nem valami haszonosabbra kene epp elkoltenie.

En azt hittem, hogy ez csak a penzzel van igy. A virtualis penz fogalma miatt meg majdhogynem azt mondom, valami logika is van mogotte.

De a Covid-19 megmutatta, hogy az emberek nagy resze butabb, mint gondoltam.

Kiderult, hogy az emberek nagy resze szerint vannak magikus FFP3-as maszk fak, teszt fak, antitestes teszt fak es magikus lelegeztetogep fak is, amirol amint leveszel egy termeket, azonnal ujtaterem. Termeszetesen vannak teherauto fak es teleport kapuk teherautoknak es kamionoknak, hogy ne kelljen repulovel szallitani termekeket. Dolgozni ezeken termeszetesen soha senkinek nem kell.

A HR es recruiting szakma szerint raadasul tomegkozlekedesre sincs szukseg, mindenki 10 merfoledeket teleportalva jar szerintuk dolgozni. Ugyanis kepesek ilyen idokben is nagyobb uzletlancok - akiknek tenyleg kell amugy a boltjaikba ember, mint key worker - ugy hirdetni allast, hogy "Location: London".

Hozzászólások

Annak fel nem fogásán, hogy valami nincs, már csak az ront, hogyha vezetőink azt mondják, hogy "de van", vagy hogy "de nem is kell".

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Bárki, aki azt akarja, hogy ne gondolkozz, majd ő gondolkozik helyetted, az ellenséged. Bárki, aki segít információkkal a gondolkozásban, a barátod. Én ehhez tartom magam. A nem adunk ki adatokat, mert pánikot okozna, az maga pánikot okoz. De hát én mit se értek a politikához.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

a fogyasztói társadalom az átlagos napokon eljutott oda, hogy akármire szükséged van, azt csak megveszed, nagyritkán nem tudják azonnal odaadni, és akkor néhány hetes átfutással megrendelheted

ezt várja /hiába/ az átlagember az ilyen rendkívüli esetekben is

Szerkesztve: 2020. 04. 06., h – 12:51