0x8000ffff win10 update hiba

Az összes MS jótanácsot, ellenőrzést megfogadtam: dátum, driver, tűzfal, rendszergazdaként telepítés, visszaàllítás egy korábbi verzióra ill.időpontra, egész éjszakás víruskergetés.... Ami az MS oldalan megtalálható volt, mindent kipróbáltam.

Win Update esetén a telepítéskor: 0x8000ffff hiba,próbálja meg később újra.

Mi az amit még nem csináltam, hogy ez az üzenet ne legyen  és lefusson végre a frissítés.

Hozzászólások

Ha jól sejtem akkor egy nagy verzióvaltó frissítés lehet.

A megoldás, hogy offline letöltöd és telepíted, pl a 1909 frissítést. 

Ez bejött. Az eredeti probléma elmúlt.

De közben kitalálta, hogy a 1909 verzióra frissítene. Ez ismét 0x8000ffff hibát adott  :(

3x kellett újra indítani mire nem jött elő a hibaüzenet.

Köszi a hasznos segítséget !

Akkor a fentiek utan legkozelebb rogton toltsd le a frissitesi segedet, vagy mi a toszt: az legtobbszor mindent ut. Torles elott a (services.msc) lodd ki a Windows Updatet es csak a tool inditasa elott kapcsold vissza. Jotanacs, akar orakat is sporolando.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ha a fentiek nem járnak sikerrel, akkor esetleg próbáld meg, hogy átteszed a HDD-t egy másik gépbe bootolsz, majd ott telepíted a frissítést.

kincza

Ha OEM a Windows, akkor egy másik gépben aktiválatlan lesz, és a frissítés sem fog működni.

Ha nem OEM, akkor talán menni fog. Egyszer egy villámcsapott gépből műveltem hasonlót, amiben csak a merevlemez volt használható. Új, teljesen más alaplap/proci-hoz lett áttéve, és a hardverrel nem volt gond. Szóval ha ez a tipp bukik, akkor jó eséllyel nem a hardver miatt fog bukni.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.

Nekem is van egy hasonlóm: xen guestként egy Win10 Prof 1809 (17763.678), ami pont ezeket produkálja. Ott sem segített sem a SoftwareDistribution mappa átnevezése, sem a mindenféle egyéb fellelhető mágiák...  Érdekesség, hogy ugyanezen a dom0-n van többek között még 2 másik Win10 Prof, azok pedig szó nélkül frissülnek és működnek pontosan olyan a paraméterekkel, környezettel....

https://eVIR.hu
Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Bocs, lehet nem voltam egyértelmű. Lehetőleg ne ugyanolyan gépbe tegyed, lehetőleg más hardver legyen. Legutoljára egy ugyanilyen hibát így sikerült elhárítanom. Egy régebbi Dell XPS notebookot nem tudtam frissíteni. Egy sima régebbi asztali gépen bootolva a hardverváltozások felismerése után a frissítések csont nélkül lefutottak. Visszahelyezve az adathordozót a notebook-ba gond nélkül megy minden. A notebookon egyébként egy 1803-as Win 10 verzió volt, sem a 1809, 1903, sem a 1909 nem ment fel rá.

kincza

Azért mielőtt nekiesel és kipróbálsz minden itt felsorolt népi praktikát, egy pontos verziót írhatnál, hogy megtudjuk mikori is az a Windows 10.

a.) catalog.update.microsoft.com-on keress rá a hibás csomag számára, próbáld meg kézzel felrakni. (egyébként szokott az update log-ot gyártani a windows\logs mappába, valahova. Javaslom guglizz utána.)

b.) ha az a) terv nem jön be, akkor https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10, de előtte nézd meg, van-e több 10 gigányi szabad helyed. Nem tudom most éppen mi a helyzet, de az előző verziókban az update egy teljes új windows példány legyártását jelentette. (a régit meg elrakta, hogy ha balul sülne el valami, pikk-pakk vissza lehessen állni rá.)

c.) ha az első kettő nem sikerül, kérlek húzd közelebb a géped a monitorhoz, küldöm az energiát! (jöhetnek a népi praktikák, kb hasonló a hatásfokuk.)

Ez is szokott segíteni:

http://wsusoffline.com

Le kell vele szedetni a frissítéseket, majd mehet a telepítésük. 

 

Valamint még egy saját tipp:

Lemezkarbantartó rendszergazdaként: Win update - eket és a szervízcsomagok fájljait is ki kell vele pucoltatni. 

Hátha... 

Sok sikert! 

Nem csak az M$ számol furán... A Zinternet lenne ilyen gyors?
65% [62 Sources 1528 kB/6239 kB 24%] 3062 PB/s 0s