Végtelen videóciklus YouTube-on

Sziasztok!

Valaki találkozott már YouTube-on azzal a jelenséggel, hogy végtelen ciklusba fullad a videók lejátszása?

Egészen pontosan a következő az eset:

Munkahelyen amikor már unjuk a rádiót elindítok YT-on zenét. "A" szám lemegy, ajánlott "B" szám. "B" szám elindul és a következő ajánlott "A" szám, majd megint "B" és megint "A".

Tehát ugyanaz a két szám ismétlődik folyamatosan. Talán néhányszor nem két szám ismétlődik hanem 3.

Eddig csak munkahelyen tapasztaltam ezt, mert otthon csak TV-n megy néha YT, de ott nem produkálja.

Ubuntu és FireFox van használatban.

Hozzászólások

Sose tapasztaltam, azt inkább, hogy néha megkérdezi folytatni szeretném-e a videó lejátszását. Emiatt nem fogok plusz egy előfizetést fenntartani iTunes és Spotify mellett.

Én azt szoktam tapasztalni, hogy bármilyen (rock)zenét választok lejátszásra, kb. az első 10 videó után garantáltan előkerül a Guns N' Roses - Sweet Child Of Mine, onnantól pedig nagyjából ugyanaz a tucatnyi agyonjátszott rocksláger megy körbe-körbe.

+erősítem ...
nálam, ha arch enemy az indítótöltet, az 5. után, a puhapøcsítő //szedatív// algoritmus már az eye of tigert rántja be lejátszásra, ukulelezenekar +kontratenor változatban ... aztán, ha leért az aljára, akkor körbe pörög
ha teljesen új, eddig még garantáltan le nem játszott zenét indítok, az történik, amit a poszt nyitó említett, X és Y váltja 1mást unásig ...
ja ... a vangelis full albumokat hans zimmerre cseréli, ... onnantól + "video killed the radio star" ... és így jártunk

a vasakon ubi, vagy menta van, rókával és krómmal is ugyanez a móka :(
_____________________
www.pingvinpasztor.hu

A legjobb, amikor filler videonak benyom egy 2 ora 30 perc koruli videot amin egy kinainak latszo csalad rogzitette a haza epiteset. Beszelgetes talicska tolas vakolas etc... vagy vietnami kozlekedesi video egy robogorol rogzitve 40 percben.

Engem a megnézendő videónál hosszabb hírdetések zavarnak, amikre muszáj továbbozni, valamint a leállíthatatlan semmihezsemértődeazértszigorú Nórika a jórfessünnel.
Viszont azt nem értem, hogy a hírdetések között minek vannak videóklippek,pl legutóbb az "elszökött az atomerőművem" című (de tényleg!) slágernaív dal klipje, de vannak törökök és ázsiaiak is. A bandák már így hírdetik magukat?

Nyilván nem leszek népszerű az ötletemmel, de zenehallgatásra érdemes egy zeneszolgáltatást használni.
Mindenki fikázza itt a youtube-ot, hogy milyen szar az algoritmusa (ami igaz) meg hogy milyen gáz már, hogy a pofádba tolja a reklámot, de azt mindenki elfelejti, hogy kaptok egy ilyen videóadatbázist lényegében ingyen. Le kell nyelni a békát, vagy használni egy rendes zeneszolgáltatást. A youtube-nak van pont ilyenje. Ja hogy fizetni kell érte...?

Egyetertek de az rendkivul idegesito mondjuk,hogy kb van rajta 3 milliard eloado de a random algoritmus megis ugyanazt a 10-20 szamot dobalja be.

Amugy sem vagyok nagy rajongoja az efajta zenehallgatasnak a youtube nem nekem valo:

1 Szeretem tudni milyen eloadot fogok hallani (nalam ez erosen kedvfuggo ha Panteraval inditok 2 perc mulva nem szeretnem a Hey Jude-ot hallani)

2 Radiot sem hallgattam soha mert vegtelenul felbasz ha megszakad az eloadas (belepofazas, szam vegenek levagasa, reklam)

Szoval marad a sajat zeneallomany a youtube meg megmaradt annak ami ---> egy jo kereso platform :)

annyi adalék, hogy a play music-ot idővel a youtube music fogja váltani, ha minden funkciót implementáltak már. Egyébként a normál youtube-nál a youtube music most is ügyesebb zene terén. És utóbbinál nem muszáj videót tölteni sem. Desktopon is külön címe van a music felületnek. https://music.youtube.com/

Ha háttérzajnak megy tévé helyett valami youtube tartalom, ott tényleg bosszantó, amikor elkezdi folyamatosan ismételni magát. Szerintem pont a háttérzajként való használat hozza ki. Amikor az algoritmus válogat a korábban lejátszottak alapján. És ha sokat hagyjuk magától menni, akkor egy idő után öngerjesztő módon beáll egy valamire.

Az előfizetés egyébként szerintem tejesen megéri. 1790-ért premium reklámmentes mindenen a youtube. Tartalmazza a youtube music és play music szolgáltatásokat. Youtube originals is benne van reklámmentesen. A reklámmentesség 300 forinttal több a sima music előfizetéshez képest. Mivel nekem egyébként is volt music, így nem kellett gondolkodni sem rajta.

Az a funkció nem azért van, hogy neked jó legyen.

:)

megis mit vartok egy olyan szolgaltatotol, ami megprobalja kitalalni, hogy mit akartok hallgatni?

https://www.internet-radio.com/

hatarozd meg sajat magad, hogy mit akarsz hallgatni

---
Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering