"Továbbra is Bill Gates a leggazdagabb amerikai"

Bill Gates a leggazdagabb

Hiába, na. Igaz a mondás. Stílust pénzen nem lehet venni...

Hozzászólások

Szivesen csinaltatok neki egy 30-40 ezer forintos oltonyt, amiben jobban fog mutatni. :D

Rá is szarik? Ezt azért nem gondoltam volna. Mondjuk a színét nézve, lehet... :D

Értem én, hogy mit akarsz mondani. De ha ennyire nem érdeklik az elvárások, akkor minek erőlteti az öltönyt / inget / zakót? Nem a legkényelmesebb viselet. Vegyen fel suhogós melegítőt...

--
trey @ gépház

Nem a Kern Andras ?
Ja nem, o most nagymama ...

Nem szabóra szórja a pénzt az biztos. Meg a haját is magának vágja :)

--
"In a cult, there is a person at the top who knows it's a scam. In a religion, that person is dead."

Kb ki nem sz@rja le miben van, meg hogy _mostani_ szemmel ez stílusos-e? Ilyenekről blogolgatni... röhej. Tegyél fel egy képet inkább a keresztbe tett lábadról valamilyen háttérképpel. Munkahelyi látkép, akciós nyaralás, ilyesmi. Cipőben, cipő nélkül.

Mondjuk olyan amerikait még nem láttam (élőben, most a tévét hagyjuk), aki megfelelő szabású öltönyt hordott volna. Szerintem arrafelé nem tudják, hogy kell zakót választani/csináltatni.

Nem érted. :)
Amerikában kimész az utcára, és alig látsz olyan embert, akin jól áll az öltöny. Persze van olyan, de nem az a többség. Ezt DC-ben még magasabb szinten űzik, ahol ugye tízezerszámra mozognak a kormányzati irodisták, de konkrétan senkit nem láttam, akin megfelelő szabású ruha lenne.
Ezen nem segít a női szem, mert ugye ők is ehhez vannak hozzászokva. :)

Forditok: van penze ra, es ha mar nincs szeperzeke, akkor fogadjon valakit, akinek van. Nem megelhetesi tanacsokat adott Trey.

Azt is ertem, hogy a kor elorehaladtaval az ember a kenyelmes dolgokat keresi, de azert a fenti kepen kicsit ugy nez ki, mint valami cirkuszi majom/bohoc. 86 eves nagyapam igenyesebben oltozkodik, pedig mar nem kulonosebben foglalkozik az esztetikaval.

Szerk: akarmikor ranezek erre a kepre, mindig Eotvos Gabor jut eszembe, es varom mikor mondja: "Van masik!" :D

Megteheti, hogy annyi figyelmet fordítson az öltözködésére, amennyit akar (ez jelen esetben - a mi szemünkkel nézve - nem túl sok).
Megjegyzem ez előbbiben tök hasonlít rád és rám. Úgy értem: te is és én is szabadon eldönthetjük, mennyi figyelmet fordítunk az öltözködésünkre.
Sőt, azt is eldönthetjük, mennyire érdekel ezügyben mások véleménye. ;-)

Persze. Joga van szarabbul kinéznie mint az elmeroggyant Forest Gumpnak. Ez tény. Én csak azt furcsállom, hogy valószínűleg nem 1200-es Ladával jár, nem egy bérházban 50 nm-en tengeti életét és nem a helyi strandon nyaral. Ha pedig az élete más területén igényes és pénzéből adódóan meg is teheti, akkor a kinézetére miért nem költ.

Kivéve, ha szerepet játszik. Nyilván szar lenne megjelenni a Melinda and Bill Gates Foundation színeiben egy méretre készült méregdrága öltönyben és eljátszani a filantróp szerepet.

Valószínűleg, amikor a saját köreiben partit ad a hely közélet krémjének, akkor nem ilyen toplák szar kinézetben teszi.

--
trey @ gépház