A Google országok destabilizálásán dolgozik

WikiLeaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint a Google idegen országok destabilizálásában segít az amerikai kormányzatnak.

Bővebben:

Hozzászólások

Miért nem vagyok meglepve... Clintonné maga az Antikrisztus egyébként is, csak a vak nem látja.

Nagyon örülök, hogy legalább Bástya elvtársat meg kívánják gyilkolni.
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!

Egy maganceg? Pl. uzleti lehetoseget lat masok ideiglenes elszegenyedeseben, ugymond "egy atmeneti allapotban", netalantan optimalizalt fegyver- es kikepzoeszkoz-eladasaban? Mert a haboru utani ujraepites a legjobb piac, abbol lehet a legjobban meggazdagodni. Ehhez hasonlo bombauzletet meg ott lehet csinalni, ahol hagyjak.

A haboru az egyik legkapitalistabb jelenseg: fegyveripar, fegyvereladas, kikepzoeszkozok eladasa, majd az elszegenyedett kisemmizett lerombolt otthonu emberek hazainak ujjaepitese. Mellesleg ez utobbinal regen legalabb meg az megvolt, hogy helyenkent a lelemenyesebb szegeny gazdagodott meg. Ma a gazdagok kioptimalizaljak, hogy hogy lesznek ebbol meg gazdagabbak.

"Ha a haboru egy ipar, hogy lehet beke egy kapitalista vilagban?"

A Guglinak is ugyanugy lehet uzlet, penzugyi befektetes, etc. Peldaul ahogy a Facebook is nehany afrikai orszagban sajat internetszolgaltatova akar valni, ahol csak az o termeke van ingyen, mast bongeszni penzes, lehet a Google-nek is van hasonlo otlete, amit valahol tesztelni kell, es hol mashol lehet tesztelni, mint egy korabban anarchikus rendszerben, ahol megvaltas lesz egy fejlodo korlatozott prealpha megoldas, amire kesobb az egesz vilag penzet hatekonyabban meg tudjak majd fogni ha sikerul.

Meg egy rakas kiraly teszteset az adwords-hoz es annak arazasahoz is. Mi tortenik ha 10x annyian akarnak epitkezni? Hogy arazza az ilyet az AI?

Es meg sorolhatnam.

> a Google idegen országok destabilizálásában segít az amerikai kormányzatnak

írta meg az idegen országok destabilizálásában az orosz kormányzatnak segítő rt.com