Chromebook Pixel

Címkék

Specifikáció:

Hozzászólások

Waste of hardware. Valamiért ezt érzem. Nagyon szép, nagyon jól néz ki, értem, hogy ez a jövő... De akkor is.
---
Hey! Where'd my terminal go?
DropBox tárhely itt!

ehh. minden tökeletesnek tünt, amig le nem ertem az arat taglalo bekezdeshez. dafuq?

annyiert mar barmilyen macbook airt meg lehet kapni.

most meg egyszer, nem, ketszer visszamentem megnezni hogy jol latok-e.

Mire ez ide eljut, addigra lesz retinas abbol is. Es az Air mara egy kiforrott, komoly munkara alkalmas sok eve gyartott modell, ez meg egy 1200 dollaros email/facebook/szovegszerkeszto/sorozatnezo gep. Annak azert egy picit draga.

Az egesz Chrome OS-t nem ertem, ott van nekik az Android, a fel vilag azt hasznalja, egyre jobb minosegu alkalmazaskornyettel rendelkezik: e melle minek meg egy "mobil" OS?

Vagy csak sokat facebookozik, hivatalból sok e-mailt ír és máris jól jön neki a fizikai billentyűzet és hagyományos notebook felépítés. A felhasználói szokások minden korábbinál drasztikusabb változása miatt már nem lehet kijelenteni, hogy a felhasználók ragaszkodnak a megszokott asztali programjaikhoz. De virtuális vagy valódi billentyűzet közötti különbség nem csökken. Szerintem a Google nem tablet helyett, hanem mellé képzeli el a Chromebookot.

Normális HUP-ot használok!

Kezelni tudja de az Asus Transformeren kívül nem tudom más notebook felépítésűvé alakítható Android tabletről. Illetve volt a Fujitsu-nak egy netbook androidja. Nem megy jól a PC-nek az Android és iOS árnyékában de van még kereslet a classic notebook típusra is. A Chromebook itt nyújt alternatívát.

Normális HUP-ot használok!

Szögletes gép, szögletes embereknek. Nekem nagyon tetszik. De lefogadom egy Bambiba, hogy aki meg is veszi, minimum egy Ubuntut, de inkább egy Windows 8-at fog rá telepíteni.
Nagyon elkelne több, rendes felbontású noti a kínálatba. A processzor és a többi maszlag annyira nem érdekel, az 1.8-as Core2-vel is bőven elvagyok, ki sem használom. A matt kijelzőért és a magasabb felbontásért simán odaadnék 600MHz-et magonként... :/

Nem értem ezt a 3:2 képarányt.... Miért jó egy újfajtát bevetni a 4:3, 16:9, 16:10 mellé? Műszaki oka van? (kijelző gyártása) Vagy így akarnak egyedi kinézetet a gépnek?

Jaja, mondjuk a saját őskövület laptopom 1280x800-as képernyője négyszer ráférne a 2560x1700-ra és még maradna hely egy kövér taskbarnak. (Más kérdés, hogy minden olyan apró lenne, hogy a rossz szememmel nem hiszem, hogy kényelmesnek érezném. Ha meg mindent felnagyítok, akkor megint ott tartok, hogy a 13" az csak 13".)

USB 2.0, 32 GB SSD és Bluetooth 3.0 270 000-ért? Kérlek ..


-----------------------------------------------------------

Minden lehetséges, csak a lehetetlen tovább tart.

Szóval a webfejlesztők készíthetik fel a desktop weblapokat is touch interfészre :)

Tényleg nem egyszerű belőni, hogy akkor ez most mi is. Notebooknak/laptopnak a 13" kevés, táblagépnek, ebbok readernek stb útba van a billentyűzet. USB 2.0, 32GB SSD megint csak laptopnak, számítógépnek kevés, de közben meg tabletnek vagy valamilyen mobil eszköznek használni nagy a cucc...
Amúgy nekem külsőre nagyon bejön és tök jó, hogy valaki végre kijön egy nagy felbontású cuccal, mert ezen a téren a laptopok eléggé le vannak maradva (gyakorlatilag alig van valami az apple cuccain kívül).