Steve Wozniak kórházba került, enyhébb sztrókot diagnosztizáltak nála

Szerdán rosszullét miatt kórházba került Steve "Woz" Wozniak, az Apple társalapítója. Enyhébb sztrókot diagnosztizáltak nála. Már kiengedték.

Hozzászólások

Ja, ez ilyen. Senki nem él örökké, mi se fogunk. Ahhoz képest, hogy 73 éves a forma, nem is tartja rosszul magát. Ezúttal szerencséje is volt, mert megúszta. A következőnél nem tudni. Lehet szívinfarktus, lehet autóbaleset, zongora is ráeshet valahol a tizedikről, ez ellen a 20 évesek sincsenek védve.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

> zongora is ráeshet valahol a tizedikről

probalom ezt elkepzelni... de nem m1.

eleve hogy kerult fel a 10.-re? liftbe nem fer be, es az ugyse mukodik, lepcsohaz is szuk hozza es amugy se hajlando senki felcipelni. meg minek, mikor lehet venni szintetizator meretben elektromosat?

aztan ha ez megis sikerult valahogy, akkor jon az a kerdes, hogy esik ra? kiugrik a zongora az ablakon? egyaltalan kifer rajta?

Sok helyen szokas, hogy az ablakon keresztul koltozkodnek, ill. ott emelnek be nagyobb dolgokat (szekrenyt, zongorat). Hollandoknal sok ablak felett a csiga is ott van. Elofordul, hogy rosszul rogzitik azt, amit emelnek, es leesik. Mondjuk ilyenkor nem szokas alaallni, de vannak fura emberek.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Volt már olyan, hogy haverommal 13-14 évesen a 3 szintes házban (pincével együtt) az ablakon keresztül, házon kívül vittük fel a 2 személyes ágyat, bútorokat. Egyszerűbb és gyorsabb volt megoldani így, mint a szűk lépcsőfordulón görcsölni - ahol eleve nem fért volna át minden. Nem IKEA bútorok voltak. :)

Jobbulást az öregnek! Nagy koponya!

Ja, nagy úttörője az otthoni mikróknak. Bár nekem a vele való személyes interjúkon az jön le, hogy kicsit ilyen szigorú testnevelőtanár karaktere van, de lehet csak én vagyok vele így :D

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)