Az Apple abbahagyja a káromkodások automatikus javítását iPhone-on

Címkék

Fucking -> Ducking. Az embereknek tele volt azzal, hogy egy jóízűt káromkodtak volna telefonon keresztül, erre ez a kibaszo kikacsázott iPhone kijavította.

Az Apple hétfői fejlesztői rendezvényének egyik legfigyelemreméltóbb eseménye valószínűleg az iPhone gyártó azon módosítása volt, amely megakadályozza, hogy az automatikus javítás funkciója bosszantóan korrigálja az egyik leggyakoribb kifejezést "kacsázásra".

Részletek itt.

Hozzászólások

Valójában az a kérdés, hogy az Apple miért érezte már eredendően úgy, hogy ki kell javítania minden kibaszott neki nem tetsző kifejezést. 🤔

trey @ gépház

Elképzelem, ahogy az Apple a saját iCsatornáján sugározza a nézőknek a Glengarry Glen Ross-t, de kisípolják a csúnya szavakat... Kb. a fél film egy R2-D2-monológ lenne. :D (Az eredeti darabban meg több lenne a kitakarás, mint egy uniós vakcinaszerződésben... :P )

Frak..

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

- So, what do you do?
- I'm a supervillain.
- What's your name?
- Auto corrector!
- Ha-ha-ha! Are you sirius? What's your super powder? Wait a minion... what the help is happy ninja to me? Pleats make it ducking stop!

Amig nem javitja a rez fa szu bagolyt addig a honfitarsainknak nincs miert aggodni.

Egyebkent is, a magyar karomkodasokbol egy konplett turing teljes nyelv kijonne. :-)

Hianyzott neki az Apple hidajavitoja...

Par kapcsolodo:

If Steve Jobs could see how much autocorrect mistakes were making people look stupid he'd be spooning in his gravy.

Dear autocorrect I'm getting real tired of you shirt

There's a special place in hull reserved for the inventor of autocorrect

I had a really funny joke, but autocorrect ruined the lunchtime.

es egy kicsit hosszabb:

A man received the following text from his neighbour:

I am so sorry Bob. I've been riddled with guilt and I have to confess. I have been tapping your wife, day and night when you're not around.
In fact, more than you. I'm not getting any at home, but that's no excuse. I can no longer live with the guilt and I hope you will accept my sincerest apology with my promise that it won't happen again.

The man, anguished and betrayed, went into his bedroom, grabbed his gun, and without a word, shot his wife and killed her.

A few moments later, a second text came in:

Damn autocorrect. I meant "wifi", not "wife".
 

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Rájöttem.., ez tisztán politikai indíttatású "fejlesztés"! - Igazából a soros "káderfejlesztésügyileg" magához vette Pankotai Lilit és ennek kapcsán Brüsszel erőteljes nyomás alá helyezte az Apple-t, "újgenerációs üdvöskéjének" útját egyengetendő...