CuteFishOS - "jobb élményt adó dektop OS készítése a cél"

Címkék

A CuteFishOS egy új Linux disztribúció, aminek a középpontjában egy új desktop környezet, a KDE Frameworks-re, Qt-re és KDE Plasma-ra építkező CuteFishDE áll. Fejlesztése a GitHub-on történik. Az OMGBuntu! itt vette szemügyre.

Hozzászólások

Troll on, vajon ha radugok ket nagy felbontasu monitort eltero skalazassal, akkor a) megjegyzi a beallitasokat es b) mukodni is fog?

Amugy shame on me, de ez pont n+1 mac clonenak nez ki a kep alapjan. De persze mindenki azzal tolti az idejet, amivel akarja, csak lehetne mar valami erdetiseg a temaban.

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez tehetség kérdése. A lehetőségeket, vagy ha úgy tetszik a kombinálható alapelemeket értelemszerűen behatárolja, hogy emberek használják emberi dolgokra ezt a felületet. Van két kezük, két szemük, sztereo és színlátásuk, hallásuk és kész.

Amit ebből a hozott anyagból ki lehetett kombinálni, azt már kitalálták. Minden új rendszer a meglevők elemeinek másfajta kombinációja. Előrelépni akkor lehetne, ha a felhasználói felületnek lenne íze és szaga, vagy ha mondjuk kifejlődne az emberben egy olyan elektromos érzékszerv, mint amivel a cápa "látja" a halakat. A másik lehetőség magának a hardvernek a változása lenne (holoképernyő).

Ámbár kérdés, hogy én mindennek a megítélésében mennyire vagyok tehetséges... :-)

Így első ránézésre deepin.

- Indítsd újra a gépet! - Az egészet? - Nem, a felét...