Az USA vámhivatala 2000 darab OnePlus AirBuds-t foglalt le, mert azt hitte hamis Apple AirPods

Az USA vámhivatala a Twitter-en jelentette be, hogy munkatársai 2000 darab, Hong Kong-ból érkező, hamis Apple AirPods-t foglaltak le a JFK repülőtéren. A bejelentés szépséghibája, hogy a lefoglalt áru OnePlus Buds volt ...

Hozzászólások

LOL :D

Tanulság a OnePlus számára: ne másolj le ész nélkül minden szart, még ha az divat is.

trey @ gépház

Nem emlékszem pontosan, hogy OnePlus One is esett-e ilyen csúfság áldozatául, de majd biztos felfrissíted az emlékezetem. :) Melyik telefonra hasonlított megszólalásig, olyannyira, hogy túlképzett vámosok összekeverték és lefoglalták a nagy zsákmány reményében?

trey @ gépház

Öcsém most vásárolt egyet, a hétvégén én is kipróbáltam. Meglepően jól szól kis méretéhez képest, és sokat is tud. 

Az meg hogy vezeték nélküli fülbe dugható, ez lett a divat. Az AirPods sem első volt ezen a téren, már egy évvel előtte is egész sok ilyen készülék volt a piacon. Formavilágban meg a jelenlegi technológiával ennél jobbat nem tudnak még csinálni.
Ez pont olyan, mint az okostelefonok formavilága. Mindenkinek a nagy kijelző, a hosszú akkuidő, meg a vékony megjelenés kell. Ez alapvetően meghatározza, hogy néz ki  egy telefon, másolás nélkül is kb. ugyanolyan mind. 

Itt ráadásul a tok meglehetősen más formájú, mint az Apple termékénél, főleg az alja. Nem tudom, hogy lehetett ezt összekeverni.

Nagy Péter

Szerkesztve: 2020. 09. 14., h - 14:04

ez volt itt a reklám helye - most kb. pár millión látták - hogy új füles érkezett.. - vámosok maguk csináltak reklámot a fotóval és elárulták, hogy olvasni nem tudnak csak annyi a tudásuk, hogy ami porcelán fehér az csak iPhone lehet.

huh igazad van, az apple blokkolni fogja a oneplus airpo..budokat soros györgy segíCCSégével. :D:D:D:D:D::D:D:D 

csak én nem értem, hogy mi köze ennek az applehez újfent? :D beteges... beteges.. :D szerintem olvasd el újra a cikket. a vámosok foglalták le és nem az a buzi tim cook személyesen.

"Ugy vettem eddig eszre, hogy AAPL termeket joreszt hulyek hasznanak, akik nem tudnanak mast.

Izlesek es pofonok. En altalaban felmountolom a telefonomat SSHFS-sel."

Az AirDrop nem fájküldésre és fogadásra való.

by Nyomigombóc

akkor ok se jobbak mint a magyar tarsaik... :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!