LibreOffice 3.5.5

 ( trey | 2012. július 11., szerda - 17:28 )

Libreoffice.hu írta:
Megjelent a LibreOffice 3.5.5. Ez a kiadás hibákat javít és tovább növeli a szoftver stabilitását. A sok hibajavítás egyrészt annak volt köszönhető, hogy a fejlesztők a készülő 3.6-os verzióból visszaportolták a javításokat, másrészt ebben az időszakban készült el a SUSE saját LibreOffice buildje, amelyet az ügyfeleinek szán. (Ez a build nem érhető el a nagyközönség számára, de egy ezzel majdnem egyenértékű build kikerült az Intel AppUp Centerbe. Az AppUp Centerber található LibreOffice 6 nyelvet támogat (angol, francia, német, olasz, portugál, spanyol), és bár a SUSE készítette, terméktámogatás nem jár hozzá.)

A The Document Foundation által kiadott LibreOffice 3.5.5 változásainak listája a 3.5.4-hez képest három részletben érhető el: RC1, RC2 és RC3.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nagyon szépen köszönöm Treynek, hogy közzétette e hírt, mindig a HUP-ról értesülök a LO új változatának megjelenéséről. Már fel is tettem ezt a legújabb verziót. És nagyon köszönöm a LibreOffice minden programozójának, fordítójának és az projektben dolgozó egyéb munkatársaknak a munkáját, mert ez a számomra abszolút nélkülözhetetlen program (legalábbis a Writer része), ha ez nincs (illetve elődje, az OpenOffice) akkor valószínűleg át se térek Linuxra!
-------------
Blogom: http://violazoli.blogspot.com
Könyvem a VIM-ről: http://mek.oszk.hu/09600/09648/#

+1

Én is legtöbbször innen értesülök, de csak mert előbb jön a hír, mint a PPA frissítés.