Egy nap alatt több mint egy millió dollár jött össze a Humble Indie Bundle #4-ből

Címkék

Tegnap indult útjára a Humble Indie Bundle #4. Már mindenki kívülről fújja: DRM-mentes, keresztplatformos (Windows, OS X, Linux) játékok "fizess amennyit akarsz" konstrukcióban. Kevesebb mint 24 óra alatt 1 millió dollár gyűlt össze. A játékok: Super Meat Boy, Shank, Jamestown, Bit.Trip Runner, NightSky, Cave Story+ és Gratuitous Space Battles. Részletek itt.

Hozzászólások

Valahogy ez most engem sem fogott meg. Az Indie Royal jobban tűnik. Ha másért nem, hát a Dino D-day miatt biztosan. :)))

----
"Mert nincs különbség: mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének. Ezért Isten ingyen igazítja meg őket kegyelméből, miután megváltotta őket a Krisztus Jézus által." (Róma 3.22-24)

http://deblogian.blogspot.com

Konkrétan a Cave Story-t a videóból nem értem, a NightSky kivételével a többi meg vagy primitív, vagy röhejesen erőszakos. A Shank mesterien ki van munkálva, látszik a bele tett munka, de ugyanakkor szánalmas az erőszakossága miatt.

Nekem a humble bundle eddigi csomagjainak legrosszabbja. Egy Gish, egy Braid, azért egész mások.

nekem nagy kedvenc a genre, mind a gish, mind a braid nagyon más mint egy ugribugri platformer azért...elég meredek logikai játék mindkettő.

indie területen azért több ötletességet várnék, mint hogy "tower defense ürhajókkal", és "képregényes platformer öldöklés", "futkosó bitdesign divatpixelhányás". elvileg a bundle-ben már sikeres játékok futnak még egy kört, és sajnálom, hogy pont ezek lettek a sikeresek.

miért került ki az EFF a támogatható szervezetek közül?
eddig mindig őket támogattam, de most semmit nem fogok charityre állítani.