Ma reggeltől SUSE Linux technológia dolgozik a London Stock Exchange kereskedési rendszere alatt

Címkék

Ahogy arról már többször is szó volt, a London Stock Exchange (LSE) a hétvégén állt át a .NET alapú TradElect kereskedési platformjáról a Linux-alapú Millenium Exchange platformra. A hírek szerint a hétvégi migráció és a ma reggel 8 órai indulás is sikeres volt. A londoni tőzsde azért döntött 2009-ben a Microsoft-alapú technológia lecserélése mellett, mert a TradElect többször komoly leállást produkált, illetve lassabb volt a konkurencia hasonló rendszereinél.

"A London Stock Exchange Group örömmel erősíti meg, hogy a Millenium Exchange működik" - jelentette az ügyfelek felé ma reggel az LSE. "Meg szeretnénk köszönni minden ügyfelünknek a migráció alatti támogatásukat."

A rendszer alapját képező SUSE Linux-ot szállító Novell a következőket nyilatkozta:

"Az LSE a legelismertebb és legrangosabb tőzsde a világon, így büszkék vagyunk arra, hogy technológiai partnerként kiválasztásra kerültünk e fontos telepítésben."

A részletek itt és itt.

Hozzászólások

Megint csak: "Get the facts!" :)

- waiter -

(open)SUSE 4ver & FTW! :-)
A legjobb..

A warezolást ő maga hirdeti pl. itt is: http://hup.hu/node/99302 . Amúgy meg Véleményem szerint ez szerintem egy személyre szabott linux lehet, amiből sok minden ki lehet véve, és ugyanúgy bele lehet rakva. Biztonság szempontjából szerintem fontos, hogy ne tudd pontosan miből futhat rajta. De ha szakértő megcáfol én elismerem, hogy hülye vagyok.

Hajrá, hajrá!
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel