Revue: Android-os Google TV dobozzal áll elő Logitech

Címkék

A - mások mellett - számítógépes perifériákat gyártó Logitech megerősítette, hogy "Logitech Revue with Google TV", vagy röviden "Logitech Revue" névre fog hallgatni az Android-it futtató Google TV set-top box-a. Ashish Arora, a cég egyik alelnöke szerint a Revue egyszerre fog szolgáltatni minden olyan tartalmat, ami elérhető a Weben, a szolgáltatók kábelén és a műholdakon keresztül. A részletek itt.

Hozzászólások

ezeknek a mobiltvknek még mindig nem latom ertelmet. Sosem lattam még embert, aki hasznalta (youtube-ot sokkal inkabb)
<-----------
Arra van Buda!
Archlinux user since 2009 september (KDE)

iptvnek ams ertelme is van (pl felvetel szolgaltato ezskozevel ootb. De ki az a hulye, aki buszon tv-hiradot nez index vagy egyeb hirportal mellett, es a reklamos baratok koztot nezi a youtube-os vagy egyeb flashes helyett?

<-----------
Arra van Buda!
Archlinux user since 2009 september (KDE)

na kozben felfogtam mirol szol a hir, es bizony, még annyi hirerteke sincs, mint amennyire gondoltam. Lattam mar STB-t, es oly mindegy, hogy Androidot futtat-e, vagy akar vmi Microsoft termeket. Kapcsolgatod a TV-t, esetleg felveszel vele, miben tud mast nyujtani ezzel? 2-es gombra ugyanugy a 2-es csatorna kell megjelenjen

meg ami folott nem terek napirendre: "Andoridot futtato", tobbek kozt ezert asszocialtam MobilTV-re, nem lett volna egyszerubb bele irni, hogy Linux-kernel alapu?

szerk: kozben latom, hogy Google reklam. Mentsegemre szoljon, hogy egesz nap soroztem!

<-----------
Arra van Buda!
Archlinux user (KDE)! Number of reinstalls since 2009 september: 0

A Gabucinokkal ellentetben nantobol csak egy volt a hup tortenelmeben, nem ertem a kiralyi tobbest
Tenyleg: Gabucinok miert egetnek minket hupon, mikor annyi alkalommal jeleztek felé bannal, hogy ne tegyék?

<-----------
Arra van Buda!
Archlinux user (KDE)! Number of reinstalls since 2009 september: 0

Semmi, felreertettem, mert az Androidbol mobilra asszocialtam es a kabel es az stb elkerulte a figyelmemet, bocsi. (Mikor olvastam emg irtam epp masik fulemen Skype-on volt valaki+bennem par sör)

<-----------
Arra van Buda!
Archlinux user (KDE)! Number of reinstalls since 2009 september: 0

Sziasztok!
Én használok ilyen box-ot. Strong 8300CI típust. (DVB-T) Most, hogy használom a foci vb miatt, naponta kb. 3, 5-ször fagy le, vagy veszít el bizonyos csatornákat. Ilyenkor power off/on -aztán megy tovább.
Másik: ugyan tud felvenni usb-s tárolóra, de fat32 only:( és a stream-et feldarabolja 1G-s fileokra és tesz mellé valamilyen *.dbf-et. Most fogom ffmpeggel megoldani valahogy az átkodolását valami emészthető formátumba. A következő feladat lenne, hogy a gépemen lévő filmet visszakódoljam STRONG típusúra (persze az egészről egy bitnyi doksi sincs sehol), hogy a TV-n nézzem. :(

Hát nekem ezért nagy hír az androidos box!

Ja, mielőtt valaki megkérdezné!
Firmwre frissítés előtt még rosszabb volt a helyzet.