Durian - Blender Open Movie Project

 ( Gragra | 2009. május 10., vasárnap - 16:39 )

A Blender közelgő újabb verziójával itt az Orange-et (Elephants Dream) és a Peach-et (Big Buck Bunny) követő újabb nyílt mozifilm bejelentése is. A 2010 közepére várható Durian egy maximum 10 perces, akcióban dús fantasy lesz. A költségek egy részét a már jól bevált DVD előrendeléses módszerrel kívánják előteremteni, a többit pedig várhatóan szponzorok biztosítják. A bejelentés angolul itt, magyarul pedig itt olvasható.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A boinc kereten belül van (volt?) egy renderelő project. Érdemes lenne őket megkérdeznie valakinek hogy lenne-e kedvük egy szabad projectre ideiglenesen befogni az "apró" GRID-jüket :) Szvsz sok pénzt + időt lehetne megspórolni.

Az a Burp, de honapok ota nem fogadnak ujabb regisztraciokat. Amugy meg a BBB -t a SUN jovoltabol rendereltek azzal most sem lesz gond.

Azert az ugy durva.. 2010 kozepe, 10 perc. :-/

idézem: "ami a Durian névre hallgat. A munkálatok elkezdését egyelőre késlelteti egy sokkal fontosabb feladat a Blender 2.5 fejlesztése." Tehát azért nem csak a film van hátra;)

Illetve a munka szeptemberben kezdődik és márciusra / áprilisra lehet belőle valami.

--
trey @ gépház

Teljesen reális, főleg hogy ezek elég részletes tech-demok is egyben, nem csak amolyan "gagyi animációsfilmek". Az első pár mű is szépen ki volt dolgozva, furák ugyan a figurák, de ez már csak a fejlesztők ízlésficama ;-)

Egy kifejezetten finom gyümölcs (ill annak a magja). Valahonnan emlékztem rá. David Attenborough egy filmjében hallottam róla, és említette, hogy megéri megkóstolni befogott orral :) .

"Illat: aki szereti a duriánt, az fantasztikusnak találja, aki viszont nem, az a sajt, a terpentin és a záptojás keverékének tartja.
Íz: a fokhagyma, a hagyma, a mandula és a vanília keveréke, a durián- kedvelők különösen zamatosnak tartják, mások viszont visszataszítónak."


No rainbow, no sugar

Erről az izlandi csemege, a rothasztott cápahús jut eszembe, amiről azt tartják, hogy a nem helyi kaposok nem nagyon szokták szeretni. (Sajnos nem volt szezonja, és már elfogyott, pedig elmentünk "A" cáparohasztó üzemhez érte; aki ilyet akar, az január környékén menjen).

Hi!

Egyik ismerosom (malajziai cserediak) meselt rola. Azt mondta, hogy egyszer autoban vittek haza es utana hetekig lehetett erezni a szagat. Repulogepre felvinni szigoruan tilos. :) Viszont nagyon finomnak irta le.

By(t)e
TBS::Antiemes

Akkor vajon hogy szállítják Ausztriába????

gondolom teher szállító repülővel és személy szállítóra nem lehet felvinni :)
---
/* No comment */
Ketchup elementál megidézése a sajt síkra