Blender

26 éves a Blender!

Címkék

Boldog születésnapot! A Blender egy 1994-es 1993-as karácsonyi örömkódolás eredményeként indult el útján és érte el azóta ismert sikereit.

Blender 2.81

Címkék

Több mint ezer javítással megjelent a Blender 2.81. Részletek a bejelentésben és a kiadási megjegyzésekben.

Újabb nagy GPU gyártó állt be a Blender mögé

Címkék

Az NVIDIA után most az AMD döntött úgy, hogy "Patron" szintű szponzorként beáll a Blender Foundation "Development Fund" programja mögé:

Az NVIDIA is beállt a Blender fejlesztésének szponzorai közé

Címkék

Az NVIDIA "Patron" szintű szponzorációja lehetővé teszi, hogy mostantól kettővel több fejlesztő dolgozhasson a Blender alapvető fontosságú fejlesztésein és azon, hogy a felhasználók minél jobb NVIDIA GPU támogatást élvezhessenek.

Az Ubisoft támogatja, beszáll a fejlesztésébe és használni is fogja a Blendert

Címkék

Az Epic Games után újabb, a számítógépes videójáték-fejlesztő piacon nagyágyúnak számító cég áll be a Blender mögé. Az Ubisoft bejelentette, hogy csatlakozik a Blender Foundation "Development Fund" programjáhpz "Gold" tag minőségben. Ezen kívül használni fogja a Blendert a saját termékei előállításához, valamit fejlesztőket jelölt ki, akik munkájukkal hozzá fognak járulni a Blender nyílt forráskódú projektjeihez:

Today Ubisoft announced that they will join the Blender Foundation’s Development Fund as a corporate Gold member. Not only will Ubisoft help funding online support for Blender developers, Ubisoft Animation Studio – a department of Ubisoft Film and Television – will also use Blender for their productions and assign developers to contribute to Blender’s open source projects.

Részletek a bejelentésben.

1,2 millió dolláros támogatással dobta meg a Blender Foundation-t az Epic Games

Címkék

Az olyan megasiker játékok, mint az Unreal sorozat, mögött álló Epic Games 1,2 millió dolláros támogatást adományozott készpénzben a Blender Foundation-nek. Az adományozás célja a szabad, nyílt forráskódú 3D-s grafikai programcsomag további sikereinek elősegítése.

Részletek a bejelentésben.