Sun Solaris oktatoi allas reszmunkaidoben, kulfoldon is

Fórumok

Tisztelt (potenciális) pályázó!

Cégünk, a Component Soft Kft, a Sun Microsystems magyarországi és balkán-adriai regionális Sun oktatási partnere (Authorized Sun Education Center) és a Novell magyarországi oktatási partnere (Novell Training Services Gold Partner) felvételt hírdet Sun Solaris oktatói állásra, részmunkaidőben.

Cégünkről:

A Component Soft Kft, Kelet-Közép-Európában először, 1994-ben vált a Sun oktatási partnerévé. 2002-től SuSE Linux majd 2005-től a SuSE-t felvásárló Novell oktatási partnere lettünk. Számos egyedi külföldi Sun oktatás után 2007 január elsejétől pedig a Sun hivatalos oktatási partnerei vagyunk a Balkán/Adriai Régióban is, amely Romániát, Bulgáriát, a volt Jugoszlávia országait, Albániát , Ciprust és Máltát foglalja magában. Emellett Görögországban is rendszeresen tartunk haladó Sun Solaris tanfolyamokat.

Cégünk évente hatszáznál több hallgatót képez ki a Sun Microsystems, a Symantec Veritas és a Novell SuSE Linux szoftvereinek magas szintű használatára. Hallgatóink tipikusan globális vagy regionális telekommunikációs cégek, bankok, biztosítók, iparvállalatok és kormányzati intézmények rendszergazdái és szoftver fejlesztői. Oktatásaink gyakran nagy értékű IT projektek kritikus részét képezik. A Sun Magyarországgal együtt kifejlesztett Solaris Master 4-8 hetes komplex kiválasztási, képzési és elhelyezkedési programunk mára a magyar IT képzési piac egyik márkanevévé vált.

Az oktatói állásról

Ügyfeleink megnövekedett képzési igényeire reagálva oktatói csapatunkat szeretnénk bővíteni, és ehhez keresünk megfelelő jelölteket. Ez az állás részmunkaidős, tipikusan magánvállalkozóként űzhető.

Amit elvárunk:
-Műszaki vagy informatikai egyetemi diploma, vagy végzős státusz
-Alapos Linux vagy bármely UNIX ismeret
-Rendszer üzemeltetési gyakorlat
-Kitűnő előadói képesség
-Középfokú angol nyelvtudás

Amit kínálunk:
-Versenyképes jövedelem
-Lehetőség a diplomamunka és a PhD képzés melletti pénzkeresetre
-Képzés és vizsgalehetőség (egyben kötelezettség) nemzetközileg elismert Sun Certified System -Administrator 1, 2 és Sun Certified Network Administrator címekhez.
-Későbbi ingyenes képzési lehetőségek
-Havi átlag 1-2 teljes hét oktatási munka
-Előzetesen tervezhető munkabeosztás

Előnyt, utazási lehetőséget és magasabb jövedelmet jelent:
-Előadó képesség angol nyelven
-Készség az utazásra a dél-kelet európai országok felé.

A felvétel többszintű, és következő lépésekből áll:
-Magyar és angol nyelvű önéletrajz elküldése a jobs@component.hu email címre.
-Az önéletrajz alapján kiválasztott jelöltekkel személyes interjú magyar és angol nyelven. Ennek része egy kb. 1 órás Linux/Unix gyakorlati feladat megoldása és egy kb. 10 perces szakmai előadás tartása magyarul és lehetőség szerint angolul.
-A később oktatandó tanfolyamokon való részvétel. (2008 július vagy szeptember)
-A szükséges Prometric (web-es) vizsgák letétele (2008 harmadik negyedév).
-Az első próbatanítás elvégzése felügyelet mellett (2008 szeptember-október ).
-Rendszeres tanítások itthon és lehetőség szerint külföldön.

Jelentkezni magyar és angol nyelvű önéletrajzzal a jobs@component.hu címen lehet.

A hosszútávú, kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat reményében:

Erdélyi Ernő
ügyvezető
Component Soft Kft
1119 Budapest Galambóc u. 45.
Telefon: 487-4040
Fax: 487-4047
Email: erno@component.hu
Internet: http://www.component.hu

Hozzászólások

Ernő, egy komoly kérdés, mielőtt esetleg jönnek a trollok: ha a többi feltételnek megfelelek, de nincsen diplomám, az kizáró ok a jelentkezésből?

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

"Ernő, egy komoly kérdés, mielőtt esetleg jönnek a trollok: ha a többi feltételnek megfelelek, de nincsen diplomám, az kizáró ok a jelentkezésből?"

Az egyetemi diploma egyfajta intelligencia teszt, ami nem tökéletes de jó közelítés. Laci tudja tanúsítani, hogy a hallgatók sokszor nemcsak nagyon okosak, hanem kifejezetten kötözködők is tudnak lenni, amikor az oktatónak nagyon észnél kell lenni, bizonyítani, hogy vág az esze, és ügyesen lekezelnie a lehetséges konfliktusokat.

Ha úgy érzed, hogy erre képes vagy, küld be a CV-d!

Laci, a Robi helyett már van emberünk, de rajta kívül is szükség lesz egy újra, főleg a külföldi tanfolyamok miatt.

Ernő

Robi helyére kerestek valakit Ernő, vagy ennyire megnövekedett a képzés utáni kereslet?

--
http://laszlo.co.hu/