"Kiderült, hol a legrasszistábbak Európában"

Fórumok

tl;dr:

Ausztria, Németország

Ezekben az országokban auslander-ként tengődő magyarok véleménye érdekelne, amikor éppen nem az RTL Klub propaganda műsorait örömködik tele, hogy milyen jó soruk van feketemosogatóként és takarítóként, hogy mi erről a véleményük?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 10. 26., cs – 09:38

A legtöbb európai országban nőtt a rasszizmus mértéke – ezt derítette ki egy csaknem hétezer fekete ember tapasztalatára építő felmérés.

 

FYI, az emlegetett rasszizmus nem a fehér emberekre vonatkozik. A fekete mosogató pedig nem a bőrszínére vonatkozik barátom.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Szerintem keves feketemosogato/takarito olvassa a HUP-ot ahhoz, hogy barmifele kovetkeztetest le tudjal vonni az eredmenybol.

ennek történelmi hagyományai vannak :-D

 

kieg, folyt:

persze az "új német" etnikum is maga befogadás :

- "ha nem mész ahhoz férjhez vagy járni mersz egy fiúval" - akkor már a testvérnek meg kell ölni, ha megmentsék a család becsületet.

- ha nyakadban kereszt és vagy david csillag van, akkor kitépik és meg vernek. Iskolában nehogy legyen kereszt a falon..

- Ezek bezzeg a fehér nőket prédának/kurváknak nézik és fogdossák stb..

 

Addig, amíg ezek az "emberek" ezeket teszik - köszönjük NEM kérünk belőlük.

For Whites Only meeting room!

Sok bevándorló. Emelkedő rasszizmus. Hú, de meglepődtem.

Hogy ne rasszok alapján menjen.
Egy kigyúrt, tetovált, kopasz emberről ritkán jut eszembe, hogy a tudósklub rendes tagja.
Ekkor ez most előítélet v utóítélet? Szerintem utó.

Uzleti ugyben szokok jarni, de azt mondanam, hogy emelkedik az mindenkivel szemben, a magyar rendszam most nagyon nem meno. Ezt tapasztaltam, hogy eddig jobban kezeltek a "europai" kulfoldit, most mar ez sem altalanos.

Szubjektiv.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

ezt csak most vetted eszre? :o

az emlitett ket orszagban mindig auslander lesz aki nem ott szuletett. akar mosogato akar valami mernok (innen van tapasztalat).

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Az EU egy szervezete miért nevezi "feketének" ezeket az embereket?

:)

13 tagállamban történt felmérés, én ezek között nem látom Magyarországot, és egyébként is "black people" véleményeket osztályoztak. Szóval, mit is akartál mondani? Hogyan, miként érinti ez Magyarországot, miért kevered bele az országunkat? Azt megértem, ha esetleg azért, mert vannak fekete* magyar állampolgárok is, pld. Loïc Nego, magyar válogatott labdarúgó.

Értem én, azt fogod válaszolni, hogy az index adta a címet, te csak másoltad...

* - fogalmam sincs, hogy mi a "helyes" szóhasználat...

13 tagállamban történt felmérés, én ezek között nem látom Magyarországot,

Talán azért, mert Magyarországon se négerek, se rasszizmus nincs kimutatható mértékben, így olyan jó eredményt értünk volna el, hogy az szégyen lett volna a nagy nyugatra.  🤷‍♂️

trey @ gépház

Tfh. úgy van, ahogy mondod, bár nálunk meg kérdezhették volna a romákat.

A kérdésem ez volt: "Szóval, mit is akartál mondani? Hogyan, miként érinti ez Magyarországot, miért kevered bele az országunkat?"

Újabb kérdés: Miért került korábban a címlapra? (Címlap » "Kiderült, hol a legrasszistábbak Európában" » 13 tagállamban történt…)

Látom, hogy közben sikerült átrakni a "megfelelő" helyre (Címlap » Fórumok » Egyéb » Flame). Köszönöm.

Nem tudom mit haluzol, megnyitás óta a flame-ben volt.

Szóval, mit is akartál mondani? Hogyan, miként érinti ez Magyarországot, miért kevered bele az országunkat?

Ha pedig a szövegértéseddel van a baj, azon nem tudok segíteni. Hint: kettős mérce

trey @ gépház

bocsánat, az új hozzászólás (válasz) írásakor fent ezt látom : Címlap » "Kiderült, hol a legrasszistábbak Európában" » 13 tagállamban történt…, én ezért gondoltam, hogy nem a Flame-ben indítottad,

értem én, hogy esetlegesen a Címlap » Fórumok » Egyéb » Flame » "Kiderült, hol a legrasszistábbak Európában" » 13 tagállamban történt… "túl hosszú" lenne, de talán akkor nem haluztam volna akaratomon kívül, bocsánatot kérek, hogy meggyanúsítottalak,

Milyen kettős mércéről beszélsz, ha az általad idézett felmérésben szó sincs Magyarországról?

Szoktak itt lenni szavazások, mondjuk volt a HOVD 2023 - Kedvenc fájlrendszer, ahol az ext2, ext3, ext4 "nyert". Tfh. valaki felmérést végez Windows felhasználok között, ahol vélhetőleg az ext nem fog "labdába rúgni" (mert nagyon, de nagyon kevesen használják), hanem mondjuk az NTFS "nyer". Erre valaki megírja, hogy a "Kedvenc fájlrendszer a felhasználók között az NTFS", és ez alapján az egyik olvasó kifogásolja, hogy "Igen, de nem érdekes, hogy a magyarokat vádolják mindennel az ext a kedvenc fájlrendszer, miközben Ausztria és Németország a legrasszistább az NTFS az?" ... "zavar a kettős mérce velünk az ext-tel szemben."

Legközelebb állítás előtt kérdezz. Vagy ellenőrizd az állításod postolás előtt egy Google cache-ben stb.

A többi számomra zavaros. Ráadásul nem látom, hogy milyen kihatással lenne a világpolitikára és azon keresztül az életünkre egy HUP szavazás milyensége. Ez egy szar hasonlat. Mármint, ha egyáltalán hasonlat akart lenni.

trey @ gépház

Én?

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!